Masina blocata pe drum – cum o revendici?

Este probabil cel mai urat cosmar al oricarui conducator auto – circuli cu masina ca in orice alta zi, si dintr-o data, o defectiune tehnica brusca sau pe care nu ai reparat-o la timp cauzeaza un blocaj total. Autovehiculul nu mai este capabil de a continua deplasarea, fiind absolut necesara prezentarea la service pentru reparatii. Situatia este cu atat mai dificila pe timpul noptii, cand lista celor pe care ii poti contacta pentru ajutor scade dramatic.

Tractari auto

In astfel de conditii, solutia recomandata este contractarea unui serviciu de tractari auto, pentru a fi sigur ca masina nu va ramane prea mult timp blocata pe sosea, expusa accidentelor, si de asemenea va ajunge intr-o maniera sigura a statia de service dorita, sau acasa. Daca doresti ca masina ta sa fie tractata in capitala sau in apropierea acesteia, numarul de companii ce ofer astfel de servicii este ridicat, majoritatea oferind suport 24/7, special pentru astfel de situatii.

Cand vine vorba de tractari auto in Bucuresti, este suficient sa contactezi dispeceratul firmei, sa oferi datele personale, caracteristicile masinii precum si locatia unde te aflii. Astfel, o masina capabila sa preia automobilul va fi pusa in miscare catre locul unde te aflii in momentul respectiv. Tarifele de tractare in interiorul oraselor sunt de cele mai multe ori standard – indiferent de distanta parcursa, pretul este unul fix si depinde de masa si conditia masinii ce urmeaza sa fie tractate. Pentru tractari inter-urbane sau pe distante lungi, tarifele se calculeaza in functie de numarul de kilometri parcursi.

Tractări.ro este un serviciu online de contractare servicii tractari pentru autovehicule si utilaje, ce se mandreste cu un timp de raspuns scurt in Bucuresti cat si in alte orase principale ale tarii: Brasov, Timisoara, Constanta. Timpul de raspuns este de aproximativ 30 de minute pentru orase.

Close Comments

Comments are closed.