Lolita - un roman scris de Vladimir Nabokov

Unul din cele mai controversate si totodata apreciate filme ale tuturor timpurilor, care s-a inspirat din romanul cu acelasi nume, Lolita este considerata o capodopera cinematografica si literara in acelasi timp, o carte tabu interzisa in multe tari, dar acceptata de cititorii din intreaga lume.

Printre Carti, un anticariat de carti online renumit pentru promptitudinea cu care raspunde solicitarilor clientilor si pentru preturile pe care le practica, include si romanul Lolita, scris de Vladimir Nabokov si care prezinta o poveste de iubire bolnava, o pasiune a unui barbat in toata puterea cuvantului, Humbert, fata de o fetita de 12 ani, Dolores, de care se indragoste nebuneste,din cauza unei intamplari traumatizante din trecutul acestuia.

Povestea intriganta din spatele romanului Lolita

Humbert este naratorul povestii care, la varsta de 12 ani se indragosteste de o fata cu cateva luni mai mica decat el, care moare prematur din cauza unei boli. Acest lucru determina si pasiunea pentru fetitele de 12 ani care il mistuie toata viata, considerand femeile si adolescentele murdare, lipsite de inocenta pe care o cauta el.

La maturitate, obsesia lui Humbert se indreapta catre Dolores Haze, personajul principal al acestei carti de citit atat de controversate, de care se indragosteste nebuneste. Lolita este poreclita Dolores si ii schimba complet viata lui Humbert care devine singurul responsabil pentru viata ei, dupa moartea mamei sale intr-un accident nefericit.

Carti de citit | Anticariat de carti online | PrintreCarti.ro

anticariat de carti online

Legatura bolnavicioasa dintre cei doi este subiectul principal al cartii ce poate fi comandata din oferta www.printrecarti.ro, care continua cand acestia se stabilesc intr-un orasel si Lolita este inscrisa la o scoala, incepand sa se simta atrasa de baieti de varsta ei.

Deznodamantul povestii Lolita

Din fericire, un strain care ii urmarise de mult timp pe cei doi reuseste sa o scape pe Lolita din mainile lui Humbert. Ecranizarea de succes cu siguranta va determina numerosi pasionati ai genului sa citeasca si romanul, care, privit din unghiuri diferite, poate fi despre un pedofil care strica viata unei fetite sau despre o dragoste sincera si pasionala care dainuieste o viata intreaga.

Close Comments

Comments are closed.