Locuri de vizitat in Europa in 2020

Este timpul ca iubitorii de vacanta sa isi planifice unde se vor aventura anul acesta. Existe o diversitate de locuri de vizitat in Europa care cu siguranta vor surprinde placut toti turistii. Fiecare loc este frumos, unic, iar multe dintre acestea nu sunt inca aglomerate de vizitatori.

Top 5 locuri de vizitat in Europa in 2020

  • Arhitectura spectaculoasa, cu zidurile de piatra si locuintele antice sculptate in dealuri sunt cateva dintre motivele pentru care turistii ar trebui sa viziteze Matera, un oras unic, cu aspect preistoric din sudul profund al Italiei. Orasul este fascinant. Merita admirate toate aleile labirintice inguste si curtile mici ale cladirilor. Se recomanda si vizitarea bisericilor rupestre.
  • Golfurile maritime impresionante, ghetarii maiestuosi si orasele linistite si colorate fac din Groenlanda unul dintre cele mai bune locuri de vizitat in 2020, mai ales pentru iubitorii Cercului Arctic. Groenlanda este cea mai mare insula din lume si este cu adevarat incantatoare. Desi din punct de vedere geografic, este o tara autonoma din Regatul Danemarcei, are o cultura unica si fascinanta. In functie de sezon, vizitatorii pot face o croaziera printre aisberguri.
  • Pentru cei care sa afla in cautarea frumusetii naturale si a experientelor locale autentice arhipelagul de insule din nord-vestul Scotiei, Hebride exterioare, este cea mai buna optiune. Cunoscute si sub denumirea de Insulele occidentale, Hebridele Exterioare ofera un amestec neasteptat de plaje cu aspect caraibic si o cultura gaelica fabuloasa. De asemenea, sunt renumite pentru bogatia lor de pasari si situri arheologice enigmatice.
  • Exista nenumarate motive pentru ca oamenii sa viziteze Portugalia. Pentru cei ce vor sa testeze izvoarele geotermale Azore este un paradis mai retras al Europei, dar este o destinatie perfecta. Azore reprezinta un grup de 9 insule portugheze, cu un caracter si o geografie proprie, unde turistii se pot bucura de minunata arhitectura coloniala portugheza. Acestea sunt: Flores, Corvo, Sao Miguel, Santa Maria, Graciosa, Terceira, Sao Jorge, Pico si Faial.
  • Amplasat in valea raului Mtkvari, capitala Georgiei, Tbilisi, este minunata si absolut unica. Este un oras fermecator, pietruit, ce pune la dispozitia vizitatorilor mancaruri si bauturi delicioase, dar si posibilitatea de a se caza la hoteluri foarte elegante.
Close Comments

Comments are closed.