Ilfov

You are here: Home  > Ilfov

Arata 10 din 21
 • Item thumbnail
  0

  W&T Lightin Prosper Srl

  \”WT va lumineaza viata\” Unic importator al brandului W&T, va punem la dispozitie o gama diversificata de produse electrice. Comercializam en-gross: Becuri, LED, Spoturi, Corpuri de iluminat, Lampi Stradale, Lustre, Veioze, Proiectoare, Surse, Transformatoare, Panouri Electrice, Panouri Solare, Etc. Oferim garantie si service produselor comercializate confrom normelor UE.

 • Item thumbnail
  0

  ACP | Air Conditioning Products Srl

  Air Conditioning Products SRL (ACP) cu sediul central in Otopeni – Ilfov, este unul din cei mai importanti fabricanti din Romania de accesorii si produse pentru sistemele de ventilatie. Producem o gama larga de produse de la grile de ventilatie, la sisteme de reglaj al debitului de aer, valve, clapete antifoc, anemostate, usi de vizitare, […]

 • Item thumbnail
  0

  S.C. Romdist Packaging S.R.L.

  Solutii pentru ambalaje alimentare de unica folosinta. Ambalaje alimentare pentru industria alimentara, fast-food, industria inghetatei.

 • Item thumbnail
  0

  Romaudiovideo SRL

  Suntem specializati in Proiectare sisteme A/V (Adresare Publica, Automatizari, Sisteme de Conferinta si traducere simultana, etc.), importatori directi de echipamente A/V, distribuitori unici pentru o mare parte din barandurile comercializate.