Iasi

You are here: Home  > Iasi

Arata 10 din 47
 • Item thumbnail
  0

  Scoala de soferi Iasi \" Sigur la Volan\"

  SIGUR LA VOLAN este o şcoală de şoferi cu tradiţie în domeniul pregătirii cursanţilor pentru obţinerea permisului de conducere, încă din anul 1998. La noi puteţi alege dintr-o gamă variată de autovehicule, precum Mercedes C220, Volkswagen Golf, Skoda Octavia, camion Mercedes Atego cu 2 volane, autocar Iveco Orlandi, motocicleta Honda.

 • Item thumbnail
  0

  SC. DECLARAVIT SRL.

  Firma noastra si-a propus sa aduca in Romania, spre distributie, fursecuri, dulciuri, halva si paste, de cea mai buna calitate de la producatori cu  rezonanta din Republica Moldova, Ucraina, Macedonia, Polonia.

 • Item thumbnail
  0

  CAR PODUL INALT VASLUI,pct. de lucru: Pascani

  NOU : Acum cu toate dobanzile la imprumuturi reduse semnificativ – operare in maxim 2 ore – nu se percep comisioane de administrare – dobanda este fixa pe toata perioada derularii imprumutului – termenul de rambursare este convenabil si accesibil – dobanda redusa cu 2 % – posibilitate de refinantare

 • Item thumbnail
  0

  SC SPIRAL SRL

  Cu o experienta bogata, dobandita de-a lungul timpului, SC SPIRAL SRL si-a castigat un binemeritat loc de frunte in ierarhia companiilor romanesti de profil. Aceast lucru a fost posibil datorita seriozitatii si profesionalismului tuturor membrilor echipei noastre, calitatii incontestabile a solutiilor tehnice utilizate si a echipamentelor promovate.

 • Item thumbnail
  0

  DUNEA GABRIEL-CABINET DE AVOCAT

  Cabinet individual de avocatura care,prin avocatul titular avocat Dunea Gabriel membru U.N.B.R.-Baroul Iasi,acorda asistenta juridica calificata pentru persoane fizice si persoane juridice in toate domeniile de drept si in fata tuturor instantelor de judecata.

 • Item thumbnail
  0

  SC Rueco SRL

  Firma importatoare si distribuitoare de echipamente pentru producerea si valorificarea energiei din resurse regenerabile. Comercializam: panouri fotovoltaice, turbine eoliene, invertoare de tensiune,regulatoare de incarcare, baterii deep cycle, generatoare pentru hidro.

 • Item thumbnail
  0

  ASTER SRL

  ASTER SRL vă stă la dispoziție oferindu-vă accesul la o gamă largă de servicii de consultanță pentru certificări cu organisme de certificare /acreditari RENAR : · Calitate – SR EN ISO 9001:2008/2015 – pentru orice domeniu de activitate · SR EN ISO 17025:2008 – pentru acreditarea laboratoarelor de încercări · SR EN ISO 15189:2013 – […]