Alba

You are here: Home  > Alba

Arata 10 din 21
 • Item thumbnail
  0

  MG&K COMPLETE SERVICE SRL

  Realizare proiecte de tipar offset si digital : carti de vizita, flyere, pliante, reviste, brosuri, cataloage, carti, agende , calendare. Realizare materiale publicitare ( afise, bannere, mash-uri ), firme luminoase .

 • Item thumbnail
  0

  SC NU ORICUM SERV SRL

  Societatea comerciala Nu Oricum SERV SRL a fost infiintata in anul 2004 iar in prezent compania are ca domeniu de activitate comercializarea produselor fitosanitare (erbicide, insecticide, fungicide, acaricide, tratament samanta, ingrasaminte chimice, etc), a semintelor,substratului, tavi alveolare, ghivece, dar si tot ceea ce tine de constructia unei sere (incepand de la clipsuri, foli profesionale si […]

 • Item thumbnail
  0

  SURUBEXPERT Romania

  suruburi speciale 12.9 ; toata gama de organe de asamblare si diverse elemente de fixare : suruburi , piulite , saibe , tije, ancore si dibluri.

 • Item thumbnail
  0

  Cartadi SRL

  Cartadi SRL, produce ambalaje din carton ondulat de toate tipurile, in functie de necesitatile clientilor: cutii de arhivare, cutii de pizza, cutii de ambalat, cutii de transport, cutii cu autoformare, cutii colective si multe altele, din carton ondulat tip CO3, CO5 si microondulat.

 • Item thumbnail
  0

  SC RIGORINSTAL SRL

  SC RIGORINSTAL SRL este o firma specializata in instalatii CAEN 4322. Sediul nostru este in orasul Breaza jud. PRAHOVA si suntem pe piata din anul 1990. Executam lucrari de incalziri centrale folosind toti combustibilii si materialele cunoscute ( 15-30 Euro/mp. ), incalziri in pardoseala cu cel mai performant si mai nou sistem \”TECE\” Germania dar […]