Laptopuri refurbished vs laptopuri noi: care investitie este mai profitabila?

Cumpararea unui nou laptop se dovedeste a fi o investitie destul de importanta pentru orice familie. In functie de bugetul disponibil, romanii au doua optiuni: achizitionarea unor modele noi sau a unor laptopuri refurbished. Avantajele si dezavantajele sunt de o parte si de alta a baricadei asa ca decizia trebuie atent cantarita.

Laptopuri refurbished vs laptopuri noi: avantajate si dezavantaje

Trebuie mentionat ca produsele refurbished sunt dispozitive aproape noi ce provin din stocuri nevandute sau refurbished de la companii mari din tari precum Franta, Anglia, Germania, Olanda. Acestea au instalat un sistem de operare prin programul Windows Refurbished fiind atent curatate si testate inainte de a fi puse la vanzare.

O diferenta majora intre cele doua tipuri de laptopuri o reprezinta pretul de achizitie. Produsele refurbished sunt si cu pana la 40% mai ieftine fara de produsele noi. In plus, acestea sunt produse de generatie noua ce apartin unor branduri de top pe piata de profil asa cum sunt HP, IBM, Lenovo, Sony, Dell, Toshiba, Acer, Asus, Packard Bell, Lexmark, Fujitsu Siemens, Belinea, Samsung, LG.

O alta diferenta consta in valabilitatea garantiei. De regula, modelele noi au o perioada mult mai extinsa comparativ cu modelele refurbished. La It-Sh.ro, clientii se pot bucura de o garantie de pana la 24 luni la sistemele resigilate, perioada ce se poate prelungi, la solicitarea acestora.

Laptopuri second hand | Laptopuri refurbished | It-Sh.ro

laptopuri refurbished

Pentru alegerea laptopului potrivit, cumparatorii trebuie sa acorde o atentie sporita specificatilor fiecarui model in parte. Cei care sunt in cautarea unui laptop performant care se pliaze pe un anumit tip de activitate ar trebui sa se orienteze spre modelele noi.

Clientii care au nevoie de un dispozitiv pentru activitatile uzuale asa cum sunt jocurile, filmele sau retelele de socializare pot merge cu incredere pe varianta unui produs refurbished.

Cei care dispun de un buget sim ai redus se pot orienta spre laptopuri second hand. Acestea nu sunt la fel de performante si au o vechime mai mare, insa pot satisface nevoile unor cumparatori mai putin pretentiosi.

Desi acestea prezinta urme de uzura si mici imperfectiuni, ele sunt atent verificate si controlate pentru a intruni standardele de calitate impuse de producator.

Close Comments

Comments are closed.