Lady Gaga raspunde zvonurilor referitoare la o posibila idila cu Bradley Cooper dupa duetul din seara Oscarului

Seara Oscarilor este cel mai important eveniment de la Hollywood si marcheaza recunoasterea publica a valorii incontestabile a actorilor nominalizati si a productiilor realizate. Dincolo de premiile oferite, ochii tuturor sunt atintiti asupra tinutelor vedetelor, dar si asupra barfelor care apar la tot pasul. Anul acesta toata lumea a vorbit despre Lady Gaga si Bradley Cooper si, implicit, despre duetul lor foarte reusit si extrem de romantic.

Dar fanii nu trebuie sa se bucure prea mult cu gandul la o poveste de dragoste reala intre actorii din productia „A Star Is Born”, pentru ca, aparent, Lady Gaga a respins zvonurile. Intr-un interviu acordat lui Jimmy Kimmel imediat dupa ce a castigat premiul Oscar – a castigat premiul pentru cel mai bun cantec -, cantareata a spus ca, la fel ca si filmul, totul a fost spectacol.

Oamenii au vazut dragostea si – ia ghiciti! – chiar asta am vrut sa se vada. Este un cantec de dragoste, iar filmul este o poveste tot de dragoste”. Melodia „Shallow”, marea castigatoare a serii, a fost scrisa impreuna cu Mark Ronson si a mai cucerit premiile Grammy si Globul de Aur, alaturi de Oscar.

Lady Gaga a spus ca s-a simtit foarte bine vizavi de faptul ca Bradley Cooper, in varsta de 44 de ani, a condus spectacolul, asa cum a facut si cu filmul. Ea a mai spus: „Din punctul de vedere al spectacolului, a fost extrem de important pentru amandoi ca am fost conectati pe tot parcursul lui”.

Gaga a subliniat, de asemenea, ca are aceeasi atitudine ca si in timpul spectacolelor sale anterioare. In timpul duetelor cu legendarul cantaret Tony Bennett, in varsta de 92 de ani, Gaga a spus: „Mi-am pus bratul in jurul lui Tony Bennett timp de trei ani, in turneul din intreaga lume. Cand canti cantece de dragoste, asta vrei sa simta oamenii”.

Kimmel a intrebat-o in gluma daca are o aventura cu Bennett. Gaga, tinand strans in mana Oscarul pe care l-a castigat pentru cea mai buna melodie originala, a raspuns: „Nu, eu sunt artista si cred ca am facut o treaba buna si v-am spus asta”. Ea a adaugat: „Nu simt ca am castigat doar eu, simt ca am castigat amandoi”.

Intre timp, in urma succesului avut, filmul „A Star Is Born” va fi reluat pe marile ecrane in SUA cu aproape 12 minute suplimentare, inclusiv versiuni extinse ale unor melodii si scene noi intre personajele lui Gaga si Cooper. Filmul exploreaza povestea de dragoste dintre Jackson si Ally, tanara cantareata a carei cariera Cooper o promoveaza.

Close Comments

Comments are closed.