TRANSILVANIA BOOKING TURISM SRL

You are here Home  > Turism  > Turism Extern >  TRANSILVANIA BOOKING TURISM SRL
Item image

Agenția TRANSILVANIA BOOKING smart traveling – Consultantul tău de călătorie

Aveţi nevoie de un consultant de încredere şi eficient, care să vă răspundă la toate întrebările şi să rezolve toate cerinţele legate de pachete turistice, sejururi, bilete de avion, tren, autocar, cazări în ţară sau străinătate, asigurări de călătorie şi altele.

Noi vă putem oferi toate acestea cu ajutorul personalului calificat şi ofertei variate. Datorita statului nostru de agenție de turism detailista va putem oferi o gama variata de pachete turistice, care să întrunească toate cerințele și condițiile dumneavoastră. În acest sens colaborăm cu peste 40 de furnizori interni şi internaţionali pentru a vă oferi cele mai bune tarife la servicii turistice şi adiacente.

Fie că vă doriți o vacanță de relaxare sau una de aventuri, vă stăm la dispoziție cu toate cunoștințele noastre în domeniu. Ne remarcăm prin ambiţie, putere de munca şi dorinţa de a colabora cu clienţi mulţumiţi. Şi am dori să vă puteţi număraţi şi dumneavoastră printre clienţii noştri mulţumiţi.

Vă planificaţi singur vacanța? Aveţi la dispoziție motoare de căutare și posibilitatea rezervării on-line. Și sunt de încredere, avem contracte de afiliere cu firme mari de cazări la hoteluri, bilete de avion, rent-a-car , transferuri aeroport și tururi la cele mai mici tarife. Ne puteţi suna pentru consiliere și informații, dacă aveţi nevoie de asistență la rezervările on-line.


Date contact


Trimite mesaj sau evalueaza aceasta firma

Pret
Locatie
Staff
Servicii
Mancare

Show Comments

Adauga un comentariu public

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.