transibo spedition

You are here Home  > Transport  > Transportatori Interni/Externi >  transibo spedition
Item image

Transibo SRL este o societate comerciala care efectueaza transport de marfa intern si international. Desi nu suntem cea mai veche companie de profil prezenta pe piata romaneasca, ne mandrim cu o experienta desavarsita in ceea ce priveste transportul de marfa si asiguram doar servicii de cea mai buna calitate.
Utilizam atat dube acoperite cat si camioane, alegerea mijlocului de transport ideal pentru fiecare solicitare fiind realizata in urma unei inspectii preliminare realizate de unul dintre specialistii nostri.
Desi inceputurile companiei noastre au coincis cu o axare pe serviciile de transport intern de marfa, prezentul ne plaseaza in randul celor mai eficiente companii de transport international de marfa, fapt care a coincis cu o crestere substantiala a numarului de clienti si a cifrei de afaceri. Punem mare pret pe colaborarile cu firmele partenere si ne axam in primul rand pe servicii de calitate, in ecuatie intrand atat factori precum siguranta marfurilor transportate cat si rapiditatea prin care reusim sa ne deplasam in locatiile tinta.


Date contact

GPS:
44°28\'57.0\"N , 26°03\'03.9\"E

Trimite mesaj sau evalueaza aceasta firma

Pret
Locatie
Staff
Servicii
Mancare

Show Comments

Adauga un comentariu public

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.