Total Industries srl

You are here Home  > Produse Textile / Piele  > Accesorii Textile >  Total Industries srl
Item image

Oferta Lavete Bumbac

Lavetele comercializate de noi se preteaza atat pentru uz casnic cat si pentru uz profesional; cum ar fi in service-uri auto, tipografii, birouri,hoteluri,oriunde este necesara o curatenie de calitate, cu siguranta va fi apreciata de clienti.

Spre deosebire de prosoapele din hârtie sau bureți, lavetele din bumbac curata, sterg si usuca absolut orice suprafata pe care sunt aplicate.

Lavete din bumbac se pot spala la temperature de 55 grade ulterior refolosindu­se.

Durabile si reutilizabile, lavetele din bumbac va ajuta sa economisiti timp si bani.

Acestea pot sa inlocuiasca cu success prosoapele din hartie,buretii, sau alte material textile.

Lavete din bumbac au o putere de absorbtie de 250% conform testelor. pentru care exista rapoarte de laborator disponibile in sectiuneacertificari.Lavetele din bumbac sunt ideale pentru curatarea oricarei suprafete. Pot fi folosite in aceeasi masura pentru curatarea prafului de acasa sau de la birou, cat si pentru uz industrial pentru curatarea uleiurilor, grasimilor, cernelurilor de orice tip. Sunt rezistente in timp si la nevoie pot fi spalate si refolosite.

Lavetele pe care vi le punem la dispozitie sunt de diferite culori, grosimi si dimensiuni. Lavetele sunt recomandate in ind.poligrafica [tipografii], mecanica fina, industria prelucratoare de masini, service auto etc.Lavetele sunt confectionate din tricot, cu o densitate de 110-160 gr/mp, in moduri diferite de impachetare.

Lavetele de bumbac curata si usuca repede si usor orice suprafata: faianta, masa, scaune, etc., fara a lasa urme sau scame. Lavetele au o putere mare de absorbtie si sunt 100% din bumbac.


Date contact


Trimite mesaj sau evalueaza aceasta firma

Pret
Locatie
Staff
Servicii
Mancare

Show Comments

Adauga un comentariu public

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.