Top Advantage Imobiliar

You are here Home  > Imobiliare  > Agenti Imobiliari >  Top Advantage Imobiliar
Item image

Top Advantage Imobiliar este o echipa de brokeri imobiliari care va pune la dispozitie serviciile sale pentru a cauta proprietati si a lua decizii corecte de achizitie sau inchiriere a unei proprietati. Ca parte a unui grup romano – canadian, avem acces la resursele locale si internationale pentru a va prezenta evolutia pietei imobiliare. Analizam mii de informatii despre proprietatile din Romania cat si International pentru a va prezenta trenduri din piata imobiliara locala sau internationala.

Analizam ultimile preturi la care au fost vandute proprietatile in cartierul dumneavoastra, evaluam zonele in functie de factori multipli precum nivelul de infrastructura, puncte de interes (scoli,gradinite,magazine,spitale,clinci medicale,maluri,parcuri etc.), evolutia orasului si perspective de dezvoltare, densitatea locuitorilor, poluare, astfel incat pasii pe care trebuie sa ii faceti sa fie in directia buna. Iar daca nu sunteti inca decisi pentru a cumpara sau vinde o proprietate puteti oricand sta de vorba cu unul dintre brokeri nostri, sau puteti consulta lista de proprietati din siteul nostru.

Competentele necesare unui broker imobiliar pentru piata imobiliara de astazi sunt considerabile. Top Advantage Imobiliar recunoaste importanta de a trata ocupatia de broker imobiliar ca un business.

Ca si agentie avem un scop precis si anume acela de a crea un mediu de lucru care sa permita brokerilor nostri sa dezvolte profesional si sa-si conduca businessul imobiliar intr-un mod profesionist. Toate actiunile si sistemele agentiei noastre au aceasta intentie precisa. Cresterea businessului brokerilor nostri , oferind un mediu de training, coaching si mentoring, in timp ce ne inconjuram de cei mai profesionisti brokeri din industria imobiliara. Ne concentram energia noastra pe articularea competentelor care sa permita o dezvoltare continua. Pentru a afla cât de mare poate deveni businessul tau, contacteaza-ne pentru o discutie intru-un cadru confidential.


Date contact


Trimite mesaj sau evalueaza aceasta firma

Pret
Locatie
Staff
Servicii
Mancare

Show Comments

Adauga un comentariu public

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.