Scoala de Dans Bel Art World

You are here Home  > Servicii  > Educatie si Pregatire >  Scoala de Dans Bel Art World
Item image

Bel ART, este o şcoală particulară din Iaşi care a creat o armonioasă legatură între artă şi mişcare, oferind atât copiilor, cât şi celor adulţi o gamă variată de activităţi artistice şi sportive.

Viitorii cursanţi au libertatea de a alege cursuri atât din secţiunea artistică, cum ar fi:
– Dans sportiv (de societate),
– Kizomba,
– Salsa şi bachata,
– Dans popular,
– Balet,
– Street dance,
– Pian, vioară

Cât si o varietate de activitati sportive:
Step Aerobic, Yoga, Zumba fitness, Total Body şi TAE BO.

Pentru noi: ” Varsta limită … nu există! Este vital, este placut! Mişcarea împreună cu arta este o terapie, o terapie pentru corp şi suflet… Este distractiv şi social! Vă invitam să încercaţi! Uşa sălii Bel ART o veţi găsi mereu deschisă, pentru că Bel ART este locul unde profesorii şi instructorii şcolii, tineri, energici şi plini de entuziasm vă aşteaptă de luni până duminică să vă împărtăşească din cunoştinţele şi experienţele dobândite pe parcursul timpului.
Cele 4 sali Bel ART – spaţii luminoase, ultramoderne, oferă condiţii optime pentru antrenamente, repetiţii, seminarii şi workshop- uri de dans. Şcoala este dotată cu parcări disponibile, vestiare, oglinzi, echipamente sportive, instrumente muzicale şi sisteme de sonorizare profesionale.

Vă așteptăm cu drag atât la adrea noastră din Centrul Civic, str. Ghica Voda ,nr. 13 (langa cladirea din sticla, Banc Post), cât și la cea din Baza 3, Str. Bucium, nr 34 (langa Carrefour Felicia, in incinta cladirii Gold Revoli, la parter)!


Date contact


Trimite mesaj sau evalueaza aceasta firma

Price
Location
Staff
Services
Food

Close Comments

Adauga un comentariu public

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.