SC Q SRL

You are here Home  > Energie  > Energie Solara si Energie Reciclata >  SC Q SRL

S.C. \”Q\” SRL Iasi este una din principalii importatori de tehnologie nepoluanta, cu capital integral privat românesc, specializata in realizarea sistemelor de panouri solare termice si fotovoltaice in vederea producerii de energie pentru toate tipurile de locatii, civile sau industriale.
Înfiintata în anul 1991, firma a pornit activitatea cu specialisti din domeniul cercetarii, iar in decursul anilor activitatea s-a diversificat si oferim solutii si servicii pentru domeniile: Energii regenerabile ,instalatii electrice si automatizari.
Firma noastra s-a impus pe piata datorita unei oferte calitate-pret foarte bune si datorita atitudinii profesioniste si a eficientei in prestarea serviciilor. Echipa noastra si-a propus sa dezvolte o afacere reprezentativa in domeniul energiei verzi si a inovarii tehnice pe baza calitatii permanent orientate catre satisfacerea cerintelor clientilor si imbunatatirea continua a calitatii serviciilor si produselor comercializate.
DEVIZA NOASTRA ESTE “ SIMPLU, EFICIENT, SANATOS”.
Obiectivele firmei noastre au fost formulate pe baza urmatoarelor principii:
Aprofundarea si imbunatatirea continua a mijloacelor si metodogiilor specifice privind calitatea managementului intern si a serviciilor oferite, a ultimelor tehnologii aparute si a punerii lor in practica spre beneficiul clientilor nostri si a mediului inconjurator.
Societatea noastra realizeaza importuri directe pentru lucrarile sale si pentru terti, avand o echipa bine structurata formata din ingineri, tehnicieni, economisti cu o vasta experienta în inginerie si vanzari, avand in palmares o serie de brevete de inventie obtinute.
Profesionalismul echipei SC Q SRL asigura pentru toti clientii:
Consultanta si management de proiect
Aproape fiecare investie necesita o analiza economica si financiara , atragerea de noi surse de finantare si reglementarea din punct de vedere legislativ. Experienta si portofoliul acumulat in timp constituie o baza importanta din punct de vedere al experientei. Atat serviciile de consultanta cat si serviciile de management de proiect sunt factori care contribuie semnificativ la atingerea rezultatelor scontate de investitori , motiv pentru care le acordam o importanta majora.
Proiectare si asistenta tehnica
Evaluarea resurselor si dimensionarea optima a echipamentelor reduc costul investitional si cresc productia facand investitia sa aiba un randament ridicat . Serviciile de proiectare oferite acopera un spectru larg: sisteme solare fotovoltaice ,sisteme solare termice ,eoliene sau microhidrocentrale. Pentru toate aceste proiectele asiguram suport si sustinere .
Servicii de montaj, monitorizare,mentenanta,inscriere ANRE,OPCOM , valorificarea energiei si a certificatelor verzi .
Aceste servicii vin in intampinarea nevoilor clientilor care achizitioneaza echipamentele comercializate de noi . Experienta acumulata este pusa la dispozita clientilor nostrii prin personalul calificat oferind montaj atat pentru instalatii termice cat si pentru instalatii electrice.


Date contact


Trimite mesaj sau evalueaza aceasta firma

Pret
Locatie
Staff
Servicii
Mancare

Show Comments

Adauga un comentariu public

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.