S.C. AMPRO SYSTEM S.R.L.

You are here Home  > Servicii  > Servicii de Urgenta si Supraveghere >  S.C. AMPRO SYSTEM S.R.L.

Societatea AMPRO SYSTEM SRL, ofera servicii de evaluari de risc la securitatea fizica conform HG 301/2012, servicii de proiectare, instalare si mentenanta pentru sistemele de securitate(sisteme de alarma, sisteme video CCTV si sisteme de control acces) si servicii de instalare si mentenanta pentru sistemele de detectie si semnalizare in caz de incendiu.

Realizam lucrari de cablare structurata, retele de curenti slabi, retele de voce – date, instalam si intretinem automatizari usi, porti automate, usi sectionale, bariere auto, sisteme de control acces cu sau fara pontaj, etc. In prezent, desfasuram activitatea in toata zona Moldovei, dealungul E85 de la Iasi la Bucuresti, cat si in intreaga tara.
Avem angajati cu toate calificarile in domeniu si o experienta de peste 13 ani. Societatea detine licenta de la IGPR si autorizatie de la ISU pentru activitatile curente.

In ce priveste calitatea, societatea AMPRO SYSTEM SRL pune un accent deosebit pe un sistem de lucru organizat, bine structurat si procedurat in toate domeniile sale de activitati. AMPRO SYSTEM este membru al ARTS inca din anul 2006. Codul Etic adoptat de catre Adunarea Generala a Asociatiei Romane pentru Tehnică de Securitate, este implementat, respectat si urmarit in permanenta, cu privire la respectarea regulilor de comportament profesional a personalului din compunerea AMPRO SYSTEM SRL, care are responsabilitati in domeniul tehnicii de securitate.

AMPRO SYSTEM – Siguranta si confort!

Contactati-ne:
S.C. Ampro System S.R.L., Bacau, str. Spiru Haret nr. 8, corp K;
Telefon 0234/516.062; mail: office@amprosystem.ro,
Evaluator de risc autorizat inscris in RNERSF – Registrul National al Evaluatorilor de Risc la Securitatea Fizica, la pozitia 410.


Date contact

GPS:
46°33\'21.3\"N, 26°54\'23.2\"E

Program

Luni:
9 - 17
Marti:
9 - 17
Miercuri:
9 - 17
Joi:
9 - 17
Vineri:
9 - 17
Sambata:
INCHIS
Duminica:
INCHIS

Trimite mesaj sau evalueaza aceasta firma

Price
Location
Staff
Services
Food

Close Comments

Adauga un comentariu public

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.