Radar Group Export Import Srl

You are here Home  > Sport / Divertisment  > Carnaval / Party >  Radar Group Export Import Srl
Item image

Radar Group Export-Import S.R.L. este singurul producator de articole party din Romania si principalul distribuitor de articole party si baloane. Fondata in anul 1996 in Bucuresti cu capital privat integral romanesc, compania s-a dezvoltat continuu si dispune de o experienta vasta, fiind lider de piata in urmatoarele domenii:

Distributia nationala de baloane latex si folie, articole de petrecere, heliu si accesorii pentru decoratiuni;
Personalizarea (inscriptionarea) baloanelor latex si folie;
Decoratiuni profesionale realizate de personal atestat CBA – Certified Balloon Artist – Pioneer SUA, singurul atestat recunoscut pe plan mondial;
Organizarea cursurilor de pregatire profesionala pentru societatile in domeniu (The Qualatex Event).

Suntem o companie dinamica si moderna care si-a consolidat pozitia de lider pe piata articolelor de petrecere din Romania. in ultimii ani, am urmat calea dezvoltarii rapide a activitatilor de business si am reusit sa imbunatatim continuu calitatea produselor, precum si diversificarea portofoliului de produse. Prin extinderea numarului de canale de distributie am reusit sa fim mai aproape de clientii si partenerii nostri. in fiecare an suntem prezenti la cele mai mari targuri de profil din lume pentru a fi la curent cu toate noutatile in domeniu si pentru a diversifica constant gama de produse.

De aproape 10 ani, compania noastra ofera produse si servicii de cea mai buna calitate pe principalul magazin online de articole party – www.partycenter.ro, punand intotdeauna accentul pe relatia cu partenerii si clientii nostri.

Peste 5000 de articole „Radar Group” sunt prezente in aproape toate orasele din tara prin retelele Cora, Carrefour, Metro, Auchan, Profi, Tip Top si online pe Emag, AllShops etc.


Date contact

GPS:
44.4466661, 26.0951918

Program

Luni:
09.00-17.30
Marti:
09.00-17.30
Miercuri:
09.00-17.30
Joi:
09.00-17.30
Vineri:
09.00-17.30
Sambata:
inchis
Duminica:
inchis

Trimite mesaj sau evalueaza aceasta firma

Price
Location
Staff
Services
Food

Close Comments

Adauga un comentariu public

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.