Pensiunea Fratii Pasca

You are here Home  > Turism  > Altele >  Pensiunea Fratii Pasca
Item image

Maramuresul este zona unde traditiile stramosesti portul popular si arta veche se pastreaza ca nicaieri in alta parte a Romaniei.
Judetul este practic un imens muzeu in aer liber. In mod special in Tara Maramuresului, oamenii inca mai utilizeaza obiecte casnice si unelte care in alte parti se pot vedea numai in muzee. De aceea elementul primordial al turismului in Maramures este viata satului.Turisti care iau parte la una din sarbatorile populare, Tanjaua de la Hoteni in jurul datei de 10 mai, Hora de la Prislop in jurul datei de 15 august, Bisericile din lemn sunt adevarate capodopere de arta populara.
La 20 Km de Sighetu Marmatiei, intr-o zona numita nu de putine ori \”de vis\” se afla o pensiune, compusa din doua imobile distincte ce poarta prenumele proprietarilor locatiei: Fratii Pasca I si Fratii Pasca II.
Pensiunea Fratii Pasca… este aceea farama de Maramures pe care o mai poti descoperi nu in povestile locului ci intr-o zona ce-si conserva traditiile prin efortul localnicilor ce practica din placere turismul rural, fara sa-si permita \”inovatii moderniste\”…..
Turistul curios va putea descoperi cazare intr-o zona rurala surprinzatoare… cu dealuri, gradina cu flori si liniste livada mereu roditoare si numai lemn si libertate
Se poate ajunge la pensiune cu trenul gara fiind la doar 20 km departare, in orasul Sighetu Marmatiei, sau cu avionul, aeroportul fiind in Baia Mare la 60 km distanta, iar de acolo cu masina sau autobuzul. situata pe Valea Izei , loc in care traditia si obiceiurile sunt pastrate cu sfintenie, gazdele casei va vor delecta cu bucate traditionale alese.


Date contact

GPS:
E 24,02,52,33, N 47,48,32,41

Trimite mesaj sau evalueaza aceasta firma

Pret
Locatie
Staff
Servicii
Mancare

Show Comments

Adauga un comentariu public

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.