Pensiunea CREMONA

You are here Home  > Turism  > Hoteluri >  Pensiunea CREMONA
Item image

Pensiunea Cremona este situată într-o zonă centrală şi liniștită din oraşul Baia Mare, la 600-700 m de centrul istoric al orașului.
Toate camerele sunt dotate cu încălzire centrală, canal TV LED, WI-FI free, cu baie cu duș proprie, living, terasă, balcon (la 2 camere).
Zona de relaxare este dotată cu o piscină, gradină cu pomi fructiferi, foișor, balansoar şi o masă de tenis pentru mișcare. Parcarea din curte este asigurată cu camere de supraveghere şi nu presupune costuri.
Pensiunea dispune de un mini bar unde se pot servii diverse băuturi, mic dejun, prânz şi cină la cerere şi la preţuri foarte mici.
Cei care doresc pot utiliza barbecue pentru ași prepara diverse produse la grătar.
Principalele atracții locale sunt situate în centrul vechi al orașului (Turnul lui Stefan, Casa Iancu de Hunedoara, Bastionul Măcelarilor, Monetăria, Biserica Sfânta Treime ). Alte obiective de vizitat sunt Muzeul de Mineralogie (cea mai valoroasă colecție de flori de mină din Europa), Muzeul Județean (cu secțiile de artă, istorie, etnografie şi artă populară), Muzeul Satului situat pe Dealul Florilor.
Stațiunile turistice montane Mogaşa se află la 15 km, Şuior la 14 km, Cavnic la 28 km, Stațiunea Izvoare la 30km.
De asemenea in zona se afla Rezervații Naturale – Lacul Albastru – Baia Sprie, Rezervația Fosiliferă Chiuzbaia, Creasta Cocoşului – Munții Gutâi, Cheile Tătarului – Munții Igniș şi altele.


Date contact

GPS:
47.6534278942887 , 23.5847336053848

Trimite mesaj sau evalueaza aceasta firma

Price
Location
Staff
Services
Food

Close Comments

Adauga un comentariu public

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.