Inchirieri Auto Bucuresti HBCRentAuto.ro

You are here Home  > Auto / Barci / Vehicule >  Inchirieri Auto Bucuresti HBCRentAuto.ro

Serviciile noastre de inchirieri auto presupun inchirierea autoturismelor pe termen lung, mediu sau scurt. Pentru ca ritmul rapid in care societatea se dezvolta aduce totodata si situatii neprevazute, HBC Rent Auto gaseste solutii pentru nevoile dumneavoastra.

Stim cat de importante sunt promptitudinea si mobilitatea pentru afacerea dumneavoastra si de aceea, dorim sa va fim alaturi. Fie ca este vorba de un angajat care pleaca in deplasari pe o perioada determinata, fie ca este vorba de suplimentarea autovehiculelor din cadrul companiei dumneavoastra, noi va stam la dispozitie cu serviciile noastre de inchirieri auto pe termen lung, mediu sau scurt.


Date contact


Firma de inchirieri masini HBC Rent Auto - Suntem alternativa perfecta a leasingului operational. Nu trebuie sa va faceti griji pentru intretinerea si reparatia masinilor; nu trebuie sa platiti costuri suplimentare, doar chiria aferenta fiecarei luni. Toate datoriile fiscale sunt responsabilitatea noastra. Procesul de contractare este rapid, contractele sunt ajustabile si preturile pot fi negociate. Pentru informatii complete va rugam sa ne contactati!

Trimite mesaj sau evalueaza aceasta firma

Price
Location
Staff
Services
Food

Comments are closed.