GRUPUL DE FIRME MOLID SECURITATE

You are here Home  > Servicii  > Servicii de Urgenta si Supraveghere >  GRUPUL DE FIRME MOLID SECURITATE
Item image

Cu peste 18 ani de experienţă, grupul de firme MOLID poate fi considerat lider în materie de securitate şi în furnizarea soluţiilor de acest fel, adaptate fiecărui client din zona Moldovei. Am început să ne dezvoltăm într-o perioadă în care nimeni nu se gândea la necesitatea sistemelor de alarmare şi am continuat să ne perfecţionăm în acest domeniu.

Valorile noastre fundamentale sunt integritatea, vigilenţa şi disponibilitatea. Acestea ne servesc drept ghid pentru toţi angajaţii în construirea încrederii cu partenerii, clienţii şi comunitatea în care activăm.

Un parteneriat în domeniul serviciilor de securitate cu firmele din grupul MOLID, înseamnă alegerea unui colaborator care acoperă întreaga gamă de activităţi (atât tehnice cât şi operative), care are o experienţă amplă, bazată pe multitudinea şi însemnătatea obiectivelor beneficiare, precum şi un bun cunoscător al realităţilor zonei de interes.

Firmele din cadrul grupului MOLID sunt societăţi licenţiate de către Inspectoratul General al Poliţiei Romane conform Legii nr. 333/2003, pentru activităţi tehnice (proiectare, instalare, întreţinere sisteme alarmare) precum şi pentru activităţi de servicii de pază (a obiectivelor, bunurilor, valorilor şi consultanţă în domeniu), servicii de transport valori şi gardă de corp.

Grupul de firme MOLID este dedicat oferirii unei game complete de servicii personalizate pentru a satisface nevoile specifice ale oricărei organizaţii.


Date contact


Trimite mesaj sau evalueaza aceasta firma

Price
Location
Staff
Services
Food

Close Comments

Adauga un comentariu public

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.