Erionline SRL

You are here Home  > Sport / Divertisment  > Produse Sportive >  Erionline SRL
Item image

Intotdeauna vom incerca sa recomandam produse de calitate cu care sa ne facem clientii multumiti, produsele care intai ne castiga noua increderea!
Va vom oferi consultanta pentru a alege ceea ce vi se potiveste, fie ca este vorba de un produs de uz caznic sau echipamente profesionale!
Ai nevoie de o oferta corecta pentru proiectul tau? Indiferent ca este prin finantare cu fonduri europene, start up sau fonduri propri, noi iti vom oferii produsele de care ai nevoie pentru ca afacerea ta sa aiba succes!

Doresti sa deschizi o noua sala de fitness sau vrei sa schimbi imaginea sali existente?

Indiferent de destinatie; sala de fitness, sala de fitness universitara, sala de fitness in cadrul unei unitatii militare, hoteliera, studio de functional trainings au sala de fitness personala in cadrul locuintei tale.

Ai nevoie de un specialist din domeniul echipamentelor de fitness, aerobic si functional training pentru ati oferii suportul si mai multe informatii despre sala de fitness pe care urmeaza sa o deschizi?

Fitmarket iti impartaseste din experienta sa in acest domeniu pentru ati indeplinii obiectivele propuse.

Oferim anteprenorilor cu proiecte in acest domeniu informaţiile şi echipamentele de care au nevoie pentru a-şi realiza visele.

Putem oferi consultanta si consilierea in alegerea celor mai bune echipamente conform bugetului alocat pentru finantarea proiectelor Europene, Start Up, Start Up Nation si prin sistemul bugerat SEAP.

Din momentul înfiinţări, dar şi pe toată perioada desfăşurării activităţii, echipa noastră iti va fi alaturi.

Detaliile si ambianta din sala de fitness vor duce la un antrenament eficient si placut, iar clientii vor reveni intotdeauna cu placere!


Date contact


Trimite mesaj sau evalueaza aceasta firma

Price
Location
Staff
Services
Food

Close Comments

Adauga un comentariu public

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.