ENIXServers

You are here Home  > Electronice / IT  > Firme de It/ Software >  ENIXServers

[url=https://www.enixservers.ro][img]http://enixservers.ro/theme/images/Enix_logo.png[/img][/url]

– Suntem o companie inregistrata in Registrul comertului inca din anul 1998 avand diferite domenii de lucru pe firma ( SC STEFI COMPANY SRL ) sau numita in mediul online [b]ENiXSERVERS.RO[/b]
– [b]ENiXSERVERS.RO[/b] este un site de jocuri ce cauta sa gazduiasca servere jocuri, voce, webhost, la cele mai bune preturi de pe piata.
De ce sa ne alegi pe noi, din restul competitorilor? Simplu.
– Toate serverele noastre sunt setate pe REAL-TIME, deoarece dorim sa scoatem tot ce-i mai bun din echipamentele noastre avant calitatea la nivelul pretului !
Pentru a vedea toate serviciile noastre vizitati www.enixservers.ro
Pentru mai multe detalii despre companie si date de identificare a societatii, puteti accesa aceasta pagina: http://enixservers.ro/contact.php dar si pe pagina oficiala de pe facebook: https://www.facebook.com/enixservers/

In ceea ce priveste planurile de [url=http://enixservers.ro/gazduire-web.php]Gazduire Web[/url], puteti gasi o comparatie a serviciilor oferite de catre ENiXSERVERS si alte site-uri ce au obiect de activitate similar.

Oferim o varietate de servicii si solutii personalizate catre clienti persoane fizice si companii la nivel national. Ne mandrim cu o calitate ireprosabila a serviciilor si in acelas timp un cost favorabil in comparatie cu nivelul calitativ al serviciilor, oferind servicii de infrastructura stabile, facilitand in acest mod succesul clientilor nostri, o mai mare transparenta si un uptime maxim.

In acest post, dorim sa va supunem atentiei ofertele noastre pentru [url=http://enixservers.ro/gazduire-jocuri.php]Gazduire Jocuri[/url].

# Planurile active sunt urmatoarele:

– Gazduire Web
– Gazduire Jocuri
Counter-Strike 1.6
Counter-Strike Global Offensive
GTA: San Andreas Multyplayer
– Gazduire Teamspeak 3
– TeamSpeak 3 Music Bot

# Modalitati de plata:
– Card Online
– Transfer Bancar
– PaySafeCard
– PayPal
– Skrill
– SMS

Diferenta dintre un serviciu normal si unul excelent este ca problemele apar mult mai rar, datorita tehnologiei superioare – si când apar, gasesti mereu pe cineva capabil sa le rezolve rapid, la doar un telefon distan?a.

Pentru intrebari suplimentare n


Date contact


Trimite mesaj sau evalueaza aceasta firma

Pret
Locatie
Staff
Servicii
Mancare

Show Comments

Adauga un comentariu public

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.