DEMOTEKS MEDIKAL SRL

You are here Home  > Produse Cosmetice si Medicale  > Mobilier pt Spitale >  DEMOTEKS MEDIKAL SRL
Item image

Demoteks este lider in productia de textile medicale si produse ortopedice avand ca parteneri si clienti cele mai mari clinici si spitale din Turcia.
Etica noastra in vanzari se bazeaza in primul rand pe calitatea ireprosabila a produselor noastre.
Incercam sa nu compromitem calitatea cu toate ca avem preturi competitive care ne aduc satisfactia clientilor si in mod implicit relatii de bussines sanatoase construite ptr o lunga durata.
Acest parteneriat il construim impreuna cu clientii si partenerii nostri sub umbrela onestitatii in relatiile de afaceri.
Demoteks isi vinde produsele in Turcia, Orientul Mijlociu, in tarile Europei iar in ultima perioada ne dezvoltam pe pietele din Africa si in tarile Americii Latine.
Suntem preocupati de satisfactia clientului in relatia cu noi si in acest sens incercam sa intelegem toate cerintele dumneavoastra pentru a va satisface nevoile si asteptarile in ceea ce ne priveste.
Realizarea produselor noastre se face prin tehnologii moderne, contemporane iar tinta noastra prioritara este costul efectiv, calitatea si livrarea in timp util pentru partener.
Pentru noi inceputul fiecarui proiect, a fiecarui parteneriat, este de fapt inceputul unei fructuoase relatii de afaceri pe lunga durata.
Contati pe noi ! Contati pe Demoteks !


Date contact


Trimite mesaj sau evalueaza aceasta firma

Pret
Locatie
Staff
Servicii
Mancare

Show Comments

Adauga un comentariu public

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.