Clinica stomatologica DentaGO Albire dinti Drumul Taberei

You are here Home  > Sanatate si Medicina >  Clinica stomatologica DentaGO Albire dinti Drumul Taberei

Suntem o echipa de profesionisti prezenti pentru a gasi cele mai bune solutii pentru afectiunile tale dentare. Pentru mai multe informatii si programari va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0770308743. Va invitam sa calcati pragul clinicii noastre situate in Bd. Timisoara, Nr.17b – Bucuresti!

Clinica stomatologica DentaGo – Pe site-ul nostru veti gasi multe informatii menite sa va ajute. Urmariti pagina noastra pentru a vedea ofertele periodice si pachetele special create pentru tine si familia ta. Pentru mai multe informatii accesati pagina www.dentago.ro. Va asteptam cu cele mai bune solutii de tratament adecvate afectiunilor dentare!

DentaGo este partenerul tau in drumul spre obtinerea si intretinerea sanatatii dentare. Credem cu tarie ca toata lumea merita un zambet grozav si acces la tratament de calitate de aceea am pregatit preturi accesibile, consiliere financiara, abonamente si reduceri surpriza. Este simplu sa afli tot ce este nevoie printr-o programare la 0770308743.


Date contact


detartraj sector 6, albire dinti Drumul Taberei, estetica dentara Cotroceni, stomatologie pentru copii sector 6, pedodontie Orizont,

Trimite mesaj sau evalueaza aceasta firma

Price
Location
Staff
Services
Food

Comments are closed.