Cadouri online Happy-box.ro

You are here Home  > Cadouri / Artizanat >  Cadouri online Happy-box.ro

Prin cadoul happybox îi vei oferi unei persoane dragi o experiență memorabilă, o activitate inedită de petrecere a timpului liber și…o amintire pentru toată viața!   
 
Am strâns peste 400 de variante de experiențe și activități, că de exemplu: o lecție de zbor, o zi de răsfăț la spa, o escapadă de lux în doi, cursuri de dans, cine romantice în oraș, lecții de canto, mini-golf, pilotaj auto, scufundări, escaladă indoor… și multe altele experiențe inedite!

Și știi care este cel mai atractiv beneficiu al pachetului happybox? Acela că vei oferi cadou un număr mare de experiențe, adunate într-o singură cutie! Nu trebuie să îți mai faci griji că nu ai ales cadoul perfect iar€“ cel ce va primi cadoul happybox își va alege singur activitatea preferată și o va programa în funcție de programul sau, fără să mai plătească ceva!

Conceptul „pretului corect” practicat de happybox:

Prin alegerea cadourilor happybox îți garantăm un plus de valoare !

În toate cele 7 cutii-cadou happybox am inclus numai experiențe care valorează mai mult*, decât prețul pe care tu îl plătești pe cadou. Astfel, beneficiarul unui cadou happybox va avea parte de o experiență care poate valora chiar și dublu, față de suma alocată de tine pentru cumpărarea cadoului!

Cutia, broșura, selectarea centrelor partenere, dispunerea într-un singur loc a ofertelor și serviciile de intermediere a programărilor sunt un alt plus de valoare oferit de către happybox.


Date contact


Trimite mesaj sau evalueaza aceasta firma

Pret
Locatie
Staff
Servicii
Mancare

Comments are closed.