Avalon Events SRL

You are here Home  > Servicii  > Productie & Organizari Evenimente >  Avalon Events SRL
Item image

Evenimentele in aer liber sunt alternative elegante, cu idei indraznete, in locatii inedite, completate de elemente care intregesc confortul si serviciile oferite atat pentru petreceri, nunti, botezuri, aniversari, cat si pentru evenimente corporate.
Gatitul in aer liber poate uniformiza ideea si scopul evenimentului dorit, completand activitatea si interactiunile in peisajul ales.
Am ales bucataria mobila tocmai pentru a putea dezvolta cat mai complet acest concept, pentru a maximiza nevoile si calitatea momentelelor speciale din viata noastra, alaturi de alte mijloace care sustin eficienta si necesitatile unui eveniment, in functie de locatie, dar fara a depinde de aceasta: toaleta mobila, grill, barbeque, protap, cort si accesorii, plus tot ceea ce inseamna logistica (canapele lounge,masute cafea, mese,scaune , fete de masa,huse,vesela, tacamuri, pahare si altele).

AVALON EVENTS doreste o alta perspectiva, calitate, simplitate, rafinament, promptitudine, ceea ce duce spectacolul la un alt nivel: performanta.Trimite mesaj sau evalueaza aceasta firma

Pret
Locatie
Staff
Servicii
Mancare

Show Comments

Adauga un comentariu public

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.