Agentie de publicitate AllProWeb.ro

You are here Home  > Servicii  > Publicitate/Reclama >  Agentie de publicitate AllProWeb.ro

Agentie de publicitate in Bucuresti va ofera productie publicitara, promovare site, web design, optimizare seo, grafica publicitara, branding si strategii de marketing inovative.

Internetul este plin de bannere publicitare, produse de marketing video si grafice si servicii destinate consumatorilor, bazate pe obiceiurile de navigare dar si pe alti factori. Marketingul direct prin intermediul internetului este o abordare focusata a publicitatii si promovarii, in comparatie cu publicitatea generala de pe internet care se bazeaza pe vizualizarea de materiale de marketing catre cat mai multe perechi de ochi posibile care se afla pe internet.

Marketingul direct pe internet le ofera companiilor de publicitate rezultate masurabile pe care le pot raporta clientilor sai. Pentru ca marketingul direct pe internet in mod normal implica, ca utilizatorul sa raspunda intr-un fel, fie printr-un clic sau prin introducerea unui cod, agentii de publicitate obtin date importante care ii ajuta sa determine cat de puternica si solida este o campanie publicitara si de promovare. Spre exemplu daca o companie foloseste un banner cu o oferta care ii cere utilizatorului sa dea clic pentru a o putea vedea, iar bannerul primeste un numar mic de clicuri, atunci firma de publicitate poate presupune ca bannerul nu este destul de atractiv sau oferta nu este una care satisface nevoile utilizatorilor.

Efectele pe care le are marketingul direct pe internet se pot face simtite imediat de compania care isi promoveaza produsul sau serviciul. Si asta deoarece de obicei marketingul direct pe internet prezinta o oferta de nerefuzat, un voucher sau chiar o combinatie din cele doua. Atunci cand utilizatorii raspund la marketingul direct, rezultatul este de cele mai multe ori o vanzare. Exista foarte multe oferte de reduceri pe internet care sunt insotite de vouchere ce pot fi folosite in anumite locuri, ceea ce pe utilizatori ii atrage si astfel ii face sa cumpere.


Date contact


Trimite mesaj sau evalueaza aceasta firma

Price
Location
Staff
Services
Food

Comments are closed.