Academia KARANNA

You are here Home  > Servicii  > Training-uri si cursuri >  Academia KARANNA
Item image

CURSURI – CONSILIERE – TERAPII ENERGETICE – HIPNOZA TERAPEUTICA SI DE REGRESIE -BIOREZONANTA

Academia Karanna© include Scoala de Dezvoltare Personala, Spirituala & Terapii Complementare / Alternative Karanna – Acreditata International de Institutele IPHM & PHPA, care isi desfasoara activitatea prin cursuri, initieri, meditatii, conferinte si seminarii / workshop-uri.
.
Academia Karanna dispune de o platforma de E-Learning prin intermediul careia puteti participa la cursuri si conferinte video online-live si cursuri video inregistrate. Cursurile se pot accesa in linistea si confortul casei dvs, fara deplasari, fara alte impedimente de ordin practic. De asemeni, periodic sustinem workshopuri, seminarii si cursuri la sediul nostru din Craiova.
Cu o experienta personala de practica si dezvoltare spirituala cu o durata de aproximativ 20 de ani, Anca Bogdan & Catalin Bogdan, Terapeuti si Instructori Acreditati National si International, in anul 2011 am pus bazele unor sisteme energetice si a cursurilor de dezvoltare personala si spirituala acreditate de Institutele IPHM & PHPA, sub emblema Karanna Academy ©.

Incepand cu primavara anului 2013 Academia Karanna a finalizat stagiile pentru 3 grupe de cursanti a cate 7 si respectiv 3 luni fiecare stagiu, cu un total de aproximativ 300 de cursanti, in prezent numarul cursantilor depasind 500, iar din primavara anului 2014 am demarat proiectul Academia Karanna©. Obiectul principal al cursurilor predate este Dezvoltarea Personala & Spirituala, Protectia Psiho-energetica, dar si Cursuri de Meditatie & Hipnoza, etc… Cursurile au predare saptamanala, seara, dupa ora 20:00, pentru o mai buna coordonare cu timpul disponibil al cursantilor.

Incepand din anul 2014 Karanna© a introdus E-Cursurile Video la Distanta, constand in cursuri video inregistrate, materiale in format electronic (PDF) si materiale audio.

Tot din anul 2014 am inceput predarea Cursurilor In Locatie – In Clasa. In perioada iunie 2014 am desfasurat timp de doua saptamani primul curs de Protectie Psiho-Energetica la Craiova, curs ce s-a bucurat de un foarte mare succes si de o rata de participare deosebita.

O alta categorie de cursuri sunt cele de tip SELF Study, pe baza de materiale PDF.

Academia Karanna © dispune de o Platforma de E-Learning unde fiecarui cursant i se aloca un user si o parola, pentru a avea acces la materialele de curs. Platforma este securizata, ca si cea de LIVE Streaming, unde cursantii Academiei pot accesa Sala de Conferinta pentru desfasurarea Seminariilor si Cursurilor LIVE.

Ne-am dezvoltat in mod constant activitatea publica in ultimii ani, iar incepand din anul 2012 am demarat activitatea de predare, initiere, terapie, etc, la nivel international.


Date contact

GPS:
44.3299385, 23.7992439

Trimite mesaj sau evalueaza aceasta firma

Pret
Locatie
Staff
Servicii
Mancare

Show Comments

Adauga un comentariu public

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.