Instincte vs emotii in decizia de a cumpara o locuinta

Sa mai spuna cineva ca prima impresie nu conteaza, cand majoritatea cumparatorilor iau o decizie in primele 5 minute cu privire la faptul daca le place sau nu o casa!

In primul rand, urmeaza-ti instinctele, nu emotiile! Cand urmeaza sa cumperi o casa sau apartament, nu te grabi chiar daca ti se pare casa perfecta. Multi oameni se concentreaza atat de mult asupra planificarii vietii lor intr-o casa noua, inca este posibil sa nu se uite la alti factori care ar putea dezvalui anumite calitati sau defecte pe care casa le are. Stiind cum sa negociezi, cunoscand problemele pe care trebuie sa le elimini sau sa le folosesti ca un instrument de negociere, te va ajuta sa ai puterea de a separa instinctele de emotii, astfel incat sa cumperi un loc pentru valoarea lui si nu pentru sentimentul pe care ti-l ofera.

Bazandu-te doar pe emotii s-ar putea sa iti frangi inima. Daca te indragostesti de ceva, fara sa iei in calcul alte aspecte tehnice, s-ar putea sa cheltui mai mult decat ai, lucru deloc intelept. Exista o mare diferenta intre emotiile si instinctele tale. Mergand pe instinct, inseamna sa recunosti problemele si sa le cauti rezolvare rationala si realizabila. Lasandu-te condus de emotii, vei fi mai preocupat de culoarea varului din camera principala, decat de faptul ca trebuie sa schimbi teava la baie, aspect care este, de altfel, prioritar. Cumpararea unei locuinte ce va deveni camin este o investitie de o viata, deci calmul si intelepciunea trebuie folosite intens.

Arena Apartments Metalurgiei

Impreuna cu echipa de vanzari Arena Apartments, vei reusi sa imbini emotiile cu instinctele astfel incat regretele sa nu apara vreodata. Arena Apartments ofera apartamente noi in sector 4, intr-o zona in plina dezvoltare, cu acces rapid catre magazine si mijloace de transport. In ultima vreme, un numar impresionant de oameni, s-a mutat in ansambluri rezidentiale din sector 4. Spatiile verzi, accesul rapid in oras si calitatea constructiilor si finisajelor, plaseaza Arena Apartments in topul celor mai cautate ansambluri rezidentiale din Bucuresti. Detalii se gasesc pe www.arenaapartments.ro.

Close Comments

Comments are closed.