Inchirieri auto in Bucuresti: tot ce trebuie sa stii pentru a obtine masina dorita!

Din ce in ce mai multi oameni apeleaza asta la inchirieri auto in Bucuresti, atat pentru ca isi pretuiesc libertatea in miscare, cat si pentru ca soferii cauta in permanenta sa se bucure de confort, chiar si atunci cand nu au la dispozitie propriul autoturism. Cei care nu au mai apelat niciodata la o companie de inchirieri pot descoperi in randurile ce urmeaza principalele lucruri pe care trebuie sa le stie, astfel incat sa isi poata rezerva repede si usor masinile de care au nevoie, in functie de preferintele personale.

Primul pas, alegerea autoturismului

Indivizii care au nevoie de o masina cu ajutorul careia sa se deplaseze trebuie, pentru inceput sa aleaga modelul care li se potriveste. In acest sens, ei trebuie sa se gandeasca daca au nevoie de un autoturism pentru a se deplasa in oras sau in afara acestuia. Mai mult, conducatorii auto trebuie sa aiba in vedere si numarul de pasageri: sunt ei singurii care se vor folosi de masina sau vor pleca la drum impreuna cu familia? In functie de aceste aspecte, soferii pot descoperi foarte usor modelul ideal pentru ei! Online, pe site-ul Inchirieri-Masini.ro oricine poate gasi o gama variata de masini, incepand de la cele micute, de 2 locuri si pana la autoturisme de lux sau van-uri excelente pentru familii numeroase.

Acte necesare pentru inchirieri auto in Bucuresti

Un al doilea lucru pe care soferii trebuie sa il stie este ca pentru a apela la inchirieri auto in Bucuresti au nevoie de 2 acte esentiale. Este vorba despre cartea de identitate si permisul de conducere. Copiile ori fotografiile trebuie trimise prin e-mail companiei care se ocupa de inchirieri sau pot fi predate reprezentantilor firmei in momentul livrarii autoturismului.

Inchirieri auto in Bucuresti | Inchirieri-Masini.ro

inchirieri auto in Bucuresti

Perioada de inchiriere si prelungire

In general, pentru fiecare masina exista o perioada minima de inchiriere. Aceasta poate fi oricat de lunga isi doresc indivizii. In cazul in care soferii constata ca au nevoie de un autoturism mai multa vreme decat isi planuisera, nu trebuie decat sa anunte compania, iar reprezentantii ei se vor ocupa de realizarea unui act aditional in care sunt mentionate toate conditiile, dar si noua perioada de inchiriere.

Calatorii in strainatate

Daca indivizii doresc sa calatoreasca in alta tara cu autoturismul inchiriat au posibilitatea de a face acest lucru, cu mentiunea ca trebuie sa notifice firma de inchirieri. Aceasta procedura este una standard!

Close Comments

Comments are closed.