In functie de ce criterii se aleg cele mai bune halate medicale?

Persoanele care lucreaza in domeniul medical au nevoie in fiecare zi de halate medicale, care constituie parte integranta din tinuta lor la locul de munca. Deoarece sunt purtate ore in sir, acestea trebuie alese cu atentie astfel incat sa asigure un nivel maxim de confort. Pentru a face cea mai buna alegere, o persoana trebuie sa tina cont de cateva aspecte atunci cand isi achizitioneaza un halat medical.

Medicii si asistentele au nevoie de halate medicale calitative

Calitatea halatelor medicale este data in primul rand de materialul de fabricare. Pe langa aspectul pe care il ofera halatului, materialul joaca un rol important si in ceea ce priveste confortul. Cele mai populare halate sunt cele din bumbac, dar si cele cu continut din fibra sintetica. Halatul trebuie sa protejeze impotriva transpiratiei si sa nu se decoloreze cu usurinta. De asemenea, trebuie sa reziste la spalarile frecvente.

Culoarea halatului este importanta si poate contribui la impactul vizual pozitiv

De regula, medicii poarta halate de culoare alba. In ceea ce priveste uniforma asistentelor, acestea pot purta o varietate larga de culori. Printre cele mai populare, se numara halatele clasice de culoare albastra sau verde, insa acestea pot avea orice culoare.

Pentru a adauga o nota distincta uniformei si pentru a avea un impact pozitiv asupra pacientilor, mai ales in cazul in care lucreaza cu copiii, asistentele pot sa aleaga un halat medical colorat sau cu modele diverse. Halatele cu personaje din desenele animate reprezinta un adevarat instrument care faciliteaza comunicarea cu cei mici.

Halate medicale | halat medical colorat | Doctoriq.ro

Halate medicale

Pretul conteaza in momentul achizitionarii unui numar mare de halate

Tinand cont ca halatul poate fi purtat mai bine de 12 ore, orice cadru medical are nevoie de mai multe halate in garderoba sa. Asadar, pentru ca trebuie sa aiba in dotare mai multe halate, multi dintre acestia cauta preturi avantajoase si chiar reduceri pentru a-si achizitiona cat mai multe bucati.

In oferta magazinului online Doctoriq.ro se pot gasi halate la preturi accesibile, iar diversitatea de modele si materiale ofera posibilitatea oricarui cadru medical de a alege halate pe gustul sau, care sa ii ofere confort si protectie sporita la locul de munca.

Close Comments

Comments are closed.