In ce consta procesul de indreptare cu keratina?

Procesul de indreptare cu keratina presupune un tratament de netezire care sigileaza cuticula parului cu un strat de proteine ​​care elimina frizul si adauga catifelare si stralucire. Procesul poate dura intre 1 si 3 ore, in functie de tipul de par, lungimea si plinatatea. Inainte de tratament, parul trebuie sa fie samponat bine pentru a indeparta uleiurile si reziduurile.

Odata ce parul este samponat, se imparte in patru sectiuni si se iau subsectiuni de 1/2-inch-1-inch, apoi se aplica produsul keratina de la radacina pana la varf in timp ce parul se piaptana pentru a asigura o distributie uniforma. Apoi parul se usuca aproximativ 75% si, din nou, se sectioneaza si incepe sa se usuce cu o perie rotunda. Dupa uscarea cu peria, se trece la utilizarea placii de par.

Cum ramane parul dupa procedura de indreptare cu keratina?

Indreptarea cu keratina face parul neted si mai usor de manevrat. Este chiar minunat dupa un vopsire, deoarece sigileaza foarte bine culoarea si adauga stralucire incredibila. Pentru clienti, atat barbati, cat si femei, poate ajuta, de asemenea, cu parul dezordonat, ajutand la reducerea timpului de coafare la jumatate.

Nu se recomanda utilizarea keratinei cuiva cu textura fina, subtire, par drept sau par prea prelucrat, deoarece caldura ridicata a palcii de par poate provoca daune si poate rupe parul. Acelasi lucru este valabil si pentru parul prelucrat excesiv, cum ar fi cel blond platinat.

Indreptare cu keratina | Salon de infrumusetare din sector 1 | JoyaSalon.ro

indreptare cu keratina

Tratamentele cu keratina nu sunt neaparat daunatoare, ele pot fi hranitoare pentru par. De obicei, liniile de produse cu keratina recomanda o perioada de asteptare de doua zile sau 48 de ore dupa tratament inainte de samponare sau umezirea parului.

Acest lucru permite rezultate mai durabile. Un tratament cu keratina ar trebui sa dureze intre 3 si 6 luni, in functie de cat de des este samponat parul. Se recomanda utilizarea sampoanelor fara sulfat.

JoyaSalon.ro, un salon de infrumusetare din sector 1 recomanda realizarea acestui tratament de 2-3 ori pe an. Nu este deloc ieftin si un singur tratament poate dura pana la cel putin sase luni.

Close Comments

Comments are closed.