Importanta evaluarii corecte a tablourilor de catre specialistii in antichitati HQZ

Chiar daca nu exista la momentul actual un standard de evaluare a tablourilor, specialistii in antichitati HQZ stiu cum sa identifice un tablou original de unul fals, stiu cum sa stabileasca adevarata valoare a unei opere de arta, pretul de achizitionare sau de amanetare a acestuia. Nu putini sunt romanii care mostenesc bunuri de valoare cum ar fi tablouri vechi sau chiar colectii de tablouri, iar tot mai multi decid sa le vanda in contextul crizei economice actuale. Este foarte important ca imediat dupa ce intra in posesia unu astfel de obiect de arta, proprietarii sa consulte un expert acreditat care poate face o evaluare corecta si care ii poate ajuta sa obtina un pret foarte bun.

Magazinul de antichitati HQZ evalueaza si cumpara tablouri vechi

Una din cele mai importante mosteniri pe care le poate primi o persoana este un imobil sau o suma de bani, insa mostenirea culturala, cum ar fi un tablou vechi sau o colectie de tablouri, o bibloteca plina cu carti de valoare, bijuterii sai obiecte de mobilier vechi este la fel de importanta. Valoarea unui tablou se poate stabili in functie de autor, de starea in care se afla tabloul, de curentul plastic din care face parte tabloul, dar si de anul in care a fost pictat.

Este foarte important ca, inainte de a aduce tablourile sa fie evaluate, proprietarii sa nu incerce sa le spele sau sa le curete cu solutii care nu sunt destinate acestui uz. Stergerea tablourilor de praf cu peria sau infrumusetarea lor cu un burete cu sapun lichid sunt contraindicate, conform specialistilor Hqz.ro.

Antichitati HQZ | Cumpar antichitati | Hqz.ro

antichitati HQZ

Todata, cei care raspund anuntului “cumpar antichitati” trebuie sa se astepte la o evaluare corecta din partea reprezentantilor si sa nu aleaga sa se sfatuiasca cu rudele sau sa tina cont de ceea ce citesc pe internet referitor la anumite aspecte ale evaluarii unui obiect de arta si in niciun caz sa nu incerce sa evalueze singuri tabloul. Numai un specialist ii poate ajuta cu evaluarea tablourilor, deoarece spectrul tehnicilor si materialelor folosite este destul de larg, iar stabilirea pretului si autenticitatii lucrarilor nu este tocmai o stiinta exacta si se bazeaza pe un cumul de argumente, dar si de cunostinte.

Close Comments

Comments are closed.