Importanta esentelor si parfumurilor de interior

Intr-o casa, parfumul este cel care contribuie la setarea atmosferei, la accentuarea stilului si a spiritului. Tonic, revigorant sau odihnitor, mireasa esentelor si parfumurilor de interior spune multe despre stilul de viata al proprietarilor.

Sfaturi pentru alegerea esentelor si parfumurilor de interior

Pentru a parfuma interiorul, exista diverse trucuri la fel de ingenioase precum si cele decorative. Printre mijloace eficiente se numara lumanarile care fara doar si poate sunt un accesoriu elegant si atemporal pe care oricine le poate folosi. Exista, de asemenea, difuzoare si parfumuri pentru casa, care desi in trecut aveau un design neatractiv, au reusit in prezent sa imbrace un stil mult mai sofisticat care le-a readus in centrul atentiei. Difuzorul poate fi acum prezentat ca un obiect decorativ de sine statator.

Pentru a transforma lumanarea intr-un obiect decorativ care sa fie si estetic si functional, trebuie cumparate produse care sunt imbogatite cu o istorie adevarata si de un know-how unic de parfumuri subtile care corespund spiritului vremurilor. In cazul achizitionarii unei lumanari, se tine cont mai presus de toate, de parfumul sau, dar si de fabricarea, ceara si timpul de ardere. Ar trebui alese doar lumanari frumos colorate sau cu ornamente adaugate, astfel incat sa se transforme intr-un obiect decorativ care exista in camera chiar si atunci cand nu este utilizat.

In ceea ce priveste difuzorul de camera exista obiecte de design inovatoare care emana parfum pe parcursul zilei, un parfum care corespunde atmosferei aleasa in camera sau in intreaga casa. Acum, difuzorul dureaza mai mult, este echipat cu reincarcari simple si usor de utilizat pentru a schimba atmosfera fara constrangeri, in functie de anotimpuri si dispozitii.

Exista mai multe tipuri de lumanari:

  • Lumanarea de ceara vegetala (recunoscuta prin culoarea galbena) este, dupa cum sugereaza si numele ei, complet vegetala. Aceasta arde „curat” si nu produce funingine pe recipientul lumanarii, insa are tendinta de a se consuma mai repede.

  • Lumanarea de ceara minerala (recunoscuta prin culoarea sa destul de alba) este compusa din parafine alimentare conforme cu Farmacopeea Europeana. Se lichefiaza mai usor si permite astfel o mai buna difuzie a parfumului in intrega incapere.

  • Betisoarele parfumate – acestea trebuie sa fie confectionate din bumbac pur fara plumb, pentru a evita fumurile toxice si, mai ales, pentru a permite flacarii sa nu produca prea mult fum.

Show Comments

Comments are closed.