Imobiliarele in perioada sarbatorilor de iarna

Duplex de vanzare sector 3

In cazul in care intrebati un agent imobliar daca este bine sa va tineti casa la vanzare si pe perioada sarbatorilor de iarna, acesta va va spune mai mult ca sigur ca da. Din pacate, oricat de experimentat ar fi el, aici s-ar putea sa nu aiba dreptate. Sfatul nostru este sa eliminati listarea voastra de pe toate site-urile de anunturi si agentiile imobiliare si sa va bucurati de putin timp in liniste cu familia.

Daca aveti casa la vanzare in perioada sarbatorilor de iarna, cei mai multi cumparatori s-ar putea sa creada ca sunteti disperati sa vindeti si va vor face oferte mult mai mici fata de pretul cerut. De asemenea, este destul de incomod ca in preajma sarbatorilor sa fiti mereu pe fuga in cazul in care apare cineva care doreste sa vada casa.

Cumparatorii care cauta o casa in perioada iernii vor avea anumite cerinte care sunt destul de greu de indeplinit. Acestia pot fi destul de grabiti si s-ar putea sa nu ajungeti la un consens foarte usor cu ei.

De asemenea, bancile pot fi si ele inchise in anumite zile din luna decembrie, iar notarii au vancata, lucruri ce vor intarzia destul de mult procesul de vanzare. Cumparatorii nu vor putea accesa creditul sau nu vor putea face tranferul bancar imediat, iar lipsa notarului inseamna lipsa contractului si a celorlaltor acte.

Un lucru bun daca va scoateti listarea in decembrie si o puneti din nou in ianuarie este ca va aparea ca ceva nou si va avea un trafic foarte mare. Chiar si cei care a mai vazut-o s-ar putea sa fi uitat de ea.

Bineinteles, nu este un lucru rau sa va pastrati casa la vanzare, mai ales daca doriti sa scapati mai repede de ea si oricum nu prea aveti ce face. Avantajul este ca nu veti avea o competitie la fel de mare ca si in restul anului.

Daca doriti sa cumparati o casa in aceasta perioada, la www.ozunresidence.ro, vile noi Titan, veti gasi mereu oferte disponibile si actualizate. Construim un nou stil de viata, in partea linistita a Bucurestiului. Pentru familiile mari, avem duplex de vanzare sector 3.

Close Comments

Comments are closed.