Idei moderne pentru decorarea camerei pentru bebelus

Cu toate optiunile si tendintele de design pentru camera bebelusului, aceasta nu mai trebuie sa fie neaparat cea clasica, plina de culori. Daca sunteti pasionati de designul modern, in acest articol vom enumera cateva idei pentru camera celui mic, care sa fie atat pe placul lui, dar si pe placul parintilor.

Atunci cand creati o incapere practica, ce ofera siguranta si arata grozav chiar si atunci cand copilul creste, tineti cont de aceste sfaturi.

Pentru iluminat, alegeti corpuri cu variator, astfel ca veti putea regla lumina, dar si starea de spirit pe care o ofera camera, dupa cum doriti. In legatura cu covoarele, asigurati-va ca materialul este durabil si se poate curata cu usurinta, deoarece in camera celui mic pot fi foarte frecvente accidentele cu alimente sau altele, ce pot pata. Este important sa alegeti un mobilier potrivit pentru bebelus, dar si pentru cand va mai creste, astfel ca nu va fi nevoie sa schimbati intreaga mobila dupa doar cativa ani. Plasati mobilierul astfel incat cel mic nu va fi in pericol in perioada in care va face primii pasi, acoperiti prizele si asezati paturul departe de ferestre si asezati obiectele de care el s-ar putea lovi, la inaltime. Mobilierul trebuie sa va permita depozitarea a tuturor lucrurilor, astfel ca incaperea va fi libera si aerisita, permitandu-i celui mic sa se desfasoare dupa bunul plac. Podeaua trebuie sa-i permita acestuia sa se joace, deci trebuie sa fie cat mai libera.

Atunci cand alegeti patutul, luati in considerare modelele mai noi, cele moderne. Incercati ceva inedit, cum ar fi un pat oval. Comandati-l cu ceva timp inainte deoarece este o piesa foarte cumparata si pot aparea intarzieri. De altfel, se poate deteriora in timpul transportului, deci e important sa aveti timp pentru evenimentele neprevazute.

Daca atunci cand mobilati camera, sexul copilului este necunoscut, alegeti griul drept culoare principala. Griul, in diverse accente, este modern, insa clasic si diferit. Incercati diferite nuante si modele de gri, care cu siguranta vor oferi camerei un aer inedit.

Studiile arata ca cel mai bun mod in care parintii ii pot stimula vederea celui mic, este prin utilizarea dungilor alb-negru sau culorilor contrastante luminoase sau intunecate, iar orice culoare intrazneata, combinatiile si modelele grafice vor functiona.

Close Comments

Comments are closed.