Haine de blana pentru femei - cum poti sa le prelungesti viata?

Reprezentantele sexului frumos care poarta haine de blana pentru femei isi doresc sa se bucure de aceste piese vestimentare cat mai mult timp, mai ales ca este vorba despre haine care nu se demodeaza niciodata si care, in acelasi timp le asigura confortul termic necesar in zilele cu temperaturi extrem de scazute din timpul iernii. Pentru a putea ingriji blanurile cat mai bine, doamnele si domnisoarele trebuie sa stie, insa care sunt cele mai simple trucuri pe care le au la indemana pentru a le proteja!

Pe umeras

Intrucat sunt pretentioase, hainele de blana trebuie pastrate intotdeauna cu atentie, pe un umeras, in dulap, astfel incat sa isi mentina forma cat mai bine. Reprezentantele sexului frumos trebuie sa se asigure ca piesele lor vestimentare au suficient spatiu in care sa atarne liber si nu trebuie sa le inghesuiasca cu alte geci sau paltoane. Mai mult, blanurile trebuie depozitate in spatii care sunt ferite de umezeala, dar si de caldura, astfel incat firele de par sa respire cat mai usor si sa nu fie afectate de factori externi. De exemplu, hainele de blana pot ajunge sa putrezeasca daca sunt tinute in spatii unde nivelul de umezeala este foarte ridicat!

Haine de blana, departe de lumina soarelui

Un alt detaliu pe care doamnele si domnisoarele trebuie sa il stie atunci cand vor sa isi protejeze blanurile este ca acestea se deterioreaza atunci cand sunt expuse prea multa vreme la o lumina puternica. Fara indoiala, reprezentantele sexului frumos nu isi doresc sa poarte haine de blana pentru femei decolorate, care isi pierd din proprietati si din calitate!

Haine de blana pentru femei | CarolinaDesign.ro

haine de blana femei

Indepartarea picaturilor de ploaie

Daca, in mod inevitabil, doamnele si domnisoarele au fost surprinse de o ploaie in timp ce purtau blanuri, atunci cand ajung acasa trebuie sa le lase sa se usuce natural, fara a intinde stropii cu mana. Recomandat este ca piesele vestimentare sa fie puse intr-un spatiu uscat, cat mai deschis, pentru a se scutura singure. In caz contrar, reprezentantele sexului frumos pot aduce daune blanurilor, pentru ca firele de par sunt foarte sensibile atunci cand sunt ude.

Ingrijite in mod corespunzator, blanurile pot fi purtate fara probleme chiar si ani la randul. Este vorba despre piese vestimentare pe care le puteti cumpara de pe siete-ul CarolinaDesign.ro si care ajuta doamnele si domnisoarele sa isi contureze de fiecare data o imagine impecabila, datorita careia sa se simta minunat!

Close Comments

Comments are closed.