Filme asteptate in cinematografe in 2018

Pentru anul 2018 sunt deja programate o multime de filme, de la Fantastic Beasts 2 si Mary Poppins Returns, la Aquaman si Ocean’s 8, The Nun, Crazy Rich Asians, o multime de comedii si altele.

Calugarita: Misterul de la manastire, cu titlul original „The Nun” este povestea unei calugarite de la o manastire din Romania, care se sinucide, iar un preot cu un trecut tumultuos, bantuit, impreuna cu un novice sunt trimisi de Vatican pentru a investiga. Impreuna descopera un secret riscandu-si nu numai vietile lor, dar si credinta si sufletul, confrundandu-se cu o forta a raului sub forma acelei calugarite demonice ce a terifiat publicul ce a vizionat „The Conjuring 2”, astfel ca manastirea devine un loc de lupta intre demoni si cei vii. Filmul are premierea in Romania pe 7 septembrie 2018 si ii are drept actori principali pe Taissa Farmiga, Bonnie Aarons si Jonny Coyne. Este, dupa cum v-ati dati seama deja, un film horror, un mister ale carui scene cu siguranta, va vor speria, chiar si pe cei mai puternici.

Crazy Rich Asians, o comedie romantica ce urmareste povestea lui Rachel Chu, o profesoara de origine chineza nascuta in SUA, care calatoreste in orasul natal al iubitului ei, Nick, pentru nunta celui mai bun prieten al acestuia. Astfel iese la iveala un mare secret si anume ca familia lui Nick este nemaipomenit de bogata, iar el este probabil cel mai eligibil burlac din Asia, fiecare femeie din clasa sa sociala fiind extrem de geloasa pe Rachel, dorindu-si sa o faca sa dispara pe aceasta. Cu premierea in Romania pe 24 august 2018 filmul ii aduce in cinematografe pe actori ca Constance Wu, care o interpreteaza pe Rachel Chu, pe Henry Golding (Nick Young), pe Michelle Yeoh si multi altii.

Comedia The Festival este o comedie despre tineri, astfel ca atunci cand prietena lui Nick il paraseste pe acesta la absovire, el are o coliziune colosala in fata intregii universitati. Este convins ca viata sa s-a terminat, dar cel mai bun prieten al sau ii sare in ajutor cu o solutie perfecta: trei zile la un festival de muzica. Astfel ca muzica si haosul de aici sunt menite sa-l ajute pe Nick sa treaca peste despartire, este un film despre prietenie si distractie, o comedie ce are in prim-plan evenimentele de la acest festival.

Close Comments

Comments are closed.