Fa o cura de biblioterapie cu carti ieftine online si vindeca-ti sufletul

Una din cele mai importante terapii pentru vindecarea sufletului este biblioterapia, care presupune lecturarea unor carti ieftine online cu un puternic impact asupra emotiilor si asupra modului de a gandi al cititorilor. Biblioterapia face referire la impactul pe care il au operele asupra cititorilor de a le elibera sufletul de suferinta, iar aceasta tendinta castiga din ce in ce mai mult teren in toata lumea. Cititorii romani pot gasi cartile pe care si le doresc in oferta anticariatului https://www.printrecarti.ro , carti menite sa le aline suferinta, sa ii faca mai puternici, sa ii ajute sa se ridice dupa o grea incercare a vietii.

Carti ieftine online recomandate cu “prescriptie medicala”

In ziua de azi, numai cine nu vrea nu poate face biblioterapie, atata timp cat se gasesc atat de multe carti la reducere in mediul online. Desi la prima vedere, ideea ca un roman poate ameliora o suferinta a sufletului pare exagerata, aceasta metoda se aplica de zeci de ani in mod experimental, iar specialistii au ajuns la concluzia ca lectura este eficienta pentru eliberarea stressului, ceea ce inseamna ca numai sase minute petrecute cu o carte in mana poate reduce nivelul de stress cu 70%.

Cartile au fost recomandate chiar si veteranilor celui de-al doilea razboi mondial ca sa ii ajute sa depaseasca stresul post-traumatic, iar cluburile de lectura au fost considerate ca fiind institutii cu profil psihiatric, in care erau primiti batrani sau tineri cu tulburari de comportament.

Carti la reducere | carti ieftine online | PrintreCarti.ro

carti la reducere

Biblioterapia capata proportii din ce in ce mai mari in intregaa lume iar aceasta terapie aduce sanatate sufletului, eliberare de stress si depasirea unui eveniment neplacut precum pierderea locului de munca, pierderea unei persoane dragi, despartirea de partener sau partenera, iar lista poate continua.

Majoritatea celor care apeleaza la biblioterapie sunt tinerii cu varste cuprinse intre 30-40 de ani care doresc sa depaseasca anxietatea, stressul de la locul de munca, pierderea unei persoane dragi, aparitia primului copil, dar si sa isi gaseasca un sens in viata sau rezolvare la problemele amoroase. Ceea ce inseamna ca literatura are puteri vindecatoare. Cartile sunt extrem de accesibile in ziua de azi, deoarece oferta de carti la reducere a anticariatelor este foarte variata, iar cititorii nu trebuie sa investeasca sume mari pentru a citi o carte. Fie ca este vorba de carti vechi sau de actualitate, cititorii se vor bucura sa poata depasi probleme care ii macina cu ajutorul cartilor.

Close Comments

Comments are closed.