Explicarea prevederilor contractuale pentru inchirieri auto

Probabil multi soferi si-au dorit la un moment dat sa inchirieze o masina insa le-a fost frica de contractul acela pe care nu-l cunosteau si nici n-au indraznit sa-l solicite pentru a-l citi. We Love Cars, rent a car aeroport Otopeni, pune la dispozitia clientilor detalii generale despre contractele de inchiriere. Merita, cu siguranta, maxima atentie.

Contractul de inchiriere va include toate informatiile legate de obligatiile partilor, fisa de preluare-predare a masini si diverse anexe si acte aditionale daca este cazul. Inainte de a semna este necesar ca clientul sa se familiarizeze cu termenii contractului care se pot referi la utilizator, partener, tarif, SCDW (taxa pentru reducerea responsabilitatii in cazul daunelor).

In general, compania de inchirieri are obligatia de a transmite clientului toate informatiile necesare unei utilizari optime a masinii: daca are sau nu cutie automata, daca functioneaza cu motorina sau benzina, daca are dotari suplimentare ce necesita instruire pentru client. De asemenea, obligatia de a asigura asistenta rutiera pe teritoriul Romaniei pe toata durata contractului ii revine tot companiei de inchirieri. In caz de avarie ce nu poate fi remediata, in limita flotei disponibile, compania ar trebui sa inlocuiasca masina, mai ales daca vina nu este a clientului. Din momentul inchirierii pana la predare, firma care ofera servicii de inchiriere este exonerata de absolut orice raspundere cu privire la amenzile primite de client sau taxe de drum. Cine foloseste masina, acela trebuie sa achite tot ce trebuie achitat.

In ceea ce priveste obligatiile clientului, acesta trebuie sa aiba minim 18 ani impliniti si sa posede permis de conducere national sau international valabil. Este necesarea prezentarea in original a permisului de conducere si a cartii de identitate. Unele companii solicita si cardul pentru a bloca suma aferenta serviciilor, urmand ca la finalul tranzactiei, dupa ce masina este predata, suma sa ajunga in contul firmei. Solicitantul nu are voie sa utilizeze masina pe drumuri accidentate, inchise curculatiei publice si nici sa aiba interventii tehnice si estetice asupra masinii, fara acordul companiei, pe care este putin probabil sa-l obtina.

Rent a car Bucuresti | inchirieri-masini.ro

La WLC rent a car Bucuresti, clientul va avea parte de lamuriri cu privire la absolut toate prevederile contractuale. Vizitati site-ul https://inchirieri-masini.ro/ si asigurati-va ca aceasta este compania pe care o doriti alaturi in calatorie!

Close Comments

Comments are closed.