Epilarea definitiva si tot ce trebuie sa stiti despre ea

Exista mai multe tratamente laser care actioneaza in vederea indepartarii permanente a parului. Unele lasere genereaza energie sub forma de caldura. Aceasta este absorbita de pigmentul din par iar foliculul este distrus. Cealalta optiune extraordinara este IPL, care inseamna ca o lumina intensa este pulsata si absorbita de piele si inevitabil de foliculii de par. Prin urmare, aceasta va distruge firul de par de la radacina.

Daca parul este moale si usor blond sau un ton intunecat al pielii, IPL nu va functiona. Cu toate acestea, au iesit pe piata lasere mai performante care pot da rezultate indiferent de tipul de piele si par. Ideal este sa cercetati putin aceasta zona, sa cautati specialisti sinceri care sa va raspunda intrebarilor si apoi sa alegeti ce vi se potriveste.

Procedura de epilare definitiva nu este lipsita de durere, dar aceasta este total tolerabila. Senzatia este aceea ca si cum cineva ar da cu radiera pe piele, insa procedeul este atat de rapid incat nu creaza un disconfort insuportabil. In ceea ce priveste indepartarea parului dupa laser, clientele pot simti o senzatie de caldura, mancarime si chiar roseata, insa va disparea dupa 20-120 de minute si totul va reveni la normal.

Odata ce apelati la indepartarea permanenta a parului va trebui sa parasiti rutina de ingrijire in acest sens. Nu veti mai avea nevoie de creme depilatoare, aparate de ras sau ceara, doar prin cateva sedinte totul va deveni mult mai simplu.

Epilarea permanenta nu inseamna ca veti scapa de par de la prima sedinta. Asteptati-va sa reveniti de cateva ori, in mod regulat, pentru a avea parte de rezultatele dorite. De fapt, indepartarea parului cu laser este o reducere permanenta a acestuia si nu eliminarea pemanenta. Modificarile hormonale datorate sarcinii si nasterii pot afecta cresterea viitoare a parului. Clientul tipic va avea nevoie de minim patru tratamente pentru a reduce considerabil firele de par, iar in functie de cat de bine reactioneaza corpul la tratament, intalnirile se vor rari treptat.

Pentru a avea parte de cel mai bun tratament in acest sens, va puteti adresa cu incredere personalului de la Joya Salon din sector 1, Bucuresti.

epilare definitiva

Pe langa serviciile de epilare, mai puteti beneficia de coafor, aplicare extensii de par natural, masaj, manichiura si multe altele! Doar indrazniti sa accesati http://joyasalon.ro/ si veti vedea schimbarea!

Close Comments

Comments are closed.