Edituri romanesti de top si recomandari actuale de lectura

Nicio carte nu poate ajunge la cititorii sai fara a apartine unei edituri. Editurile au un rol important in lumea cartilor, in sesnul ca in lipsa acestora, cartile nu si-ar mai implini scopul. In Romania exista cateva edituri importante, care aduc pe piata carti demne de citit. Iata cateva dintre ele.

Editura Litera este una dintre editurile care si-a facut simtita prezenta pe piata literara prin prisma faptului ca a oferit publicului niste carti foarte bine cotata in intreaga lume. In aceasta perioada, editura Litera recomada carti precum, ”Gradina de iarna” de Kristin Hannah, ”Pacienta tacuta de Alex Michaelides sau ”Mostenirea” de Cynthia D’Aprix Aweeney.

O alta editura de top este Humanitas care are contract exclusiv cu cativa dintre autorii romani contemporani de mare valoare. In recomandarile actuale ale editurii se afla ”Sindromul Stavroghin” de Alina Pavelescu, ”Originile creativitatii umane” de Edward O. Wilson si ”Compromisul. O istorie politica si filosofica” scrisa de Alin Fumurescu.

Cand spunem Curtea Veche, spunem carti bune, actuale, cu viziune, perfecte pentru cei care doresc a se dezvolta pe toate planurile. Printre recomandarile editurii se numara: ”Ghid esential de parenting” scris de Gail Reichlin si Caroline Winkler, ”Fii fericit! Descopera tot ce trebuie sa stii pentru a avea o viata fericita” de Tal Ben-Sahar, carte care se afla la a doua editie, ”Asimetric” de Lisa Halliday, ”Tata bogat, tata sarac” – educatia financiara in familie de Robert T. Kiyosaky si multe alte titluri de mare valoare.

In topul editurilor ce plaseaza pe piata carti bune este si Nemira. Sub emblema acestei edituri au aparut cartile: ”Aurora” de Kim Stanley Robinson, ”Eroii” de Joe Abercombie, ”Orasul companiei” de Madeline Ashby, dar si o multime de titluri pentru copii.

Recenzii de carti, recomandari de lectura | blog.printrecarti.ro

recenzii de carti

Pana la urma, nu conteaza atat de mult editura sub semnatura careia apare cartea dorita, cat conteaza sa aveti posibilitatea sa alegeti ce doriti dintr-o mare diversitate de carti. Daca doriti sa cititi recenzii de carti, mai recente sau mai vechi, accesati cu incredere blog.printrecarti.ro. Tot aici veti gasi o multime de recomandari de lectura, rezumate si chiar carti de cumparat. Merita sa va abonati pentru a primi toate stirile legate de carti si lumea literara!

Close Comments

Comments are closed.