Detergent BIO: alternativa naturala pentru curatarea rufelor

Doar un detergent BIO, dintre toate produsele de curatare existente, respecta sanatatea omului si a mediului. Compusii intr-un astfel de detergent nu ascund substante periculoase, ci sunt naturali si eficienti.

Este adevarat ca produsele de pe rafturile supermarket-urilor curata podelele, rufele si vasele lasandu-le stralucitoare si parfumate. Problema este ca astfel de produse pot continue ingrediente care nu sunt inofensive pentru organism sau natura.

Pe de alta parte, detergentii fabricati cu ingrediente naturale utilizeaza doar compusi de origine vegetala, siguri pentru sanatate si care nu afecteaza apa.

Alternativa naturala a substantelor toxice: detergent BIO

Alternativa substantelor toxice din detergentul de rufe pe care cei mai multi il folosesc este detergentul ecologic, fabricat din materii prime regenerabile. Surfactantii obtinuti din grasimi vegetale si zaharuri se descompun mai bine si sunt mai putini toxici decat cei obtinuti din petrol. Nu contin fosfati, alti derivati ai fosforului, agenti de stralucire, arome sau conservanti. Chiar daca detergentii BIO nu produc la fel de multa spuma, elimina petele la fel de eficient.

Tipuri de detergenti bio care se gasesc intr-un magazin de produse ecologice

Detergentii BIO sunt de mai multe tipuri, in functie de destinatie, forma si compozitie. Printre cele mai utilizati detergenti ecologici care se gasesc pe site-ul Zabe.ro se numara:

1. Detergentul BIO lichid pentru echipamente sportive

Detergentul BIO Lichid Activ Sport pentru echipamente sportive este potrivit hainelor din materiale naturale, sintetice sau din microfibra. Acesta nu contine enzime, conservanti sau coloranti, dar curata in profunzime hainele. Este potrivit atat pentru spalarea manuala, cat si pentru cea automata.

2. Detergent praf BIO pentru spalari grele

Potrivit pentru toate tipurile de tesaturi, acest detergent este fabricat din uleiuri organice, fara enzime si OMG. Este destinat utilizarii la masina de spalat, cu apa ce are o temperatura cuprinsa intre 40-95 grade Celsius. Detergentul curata petele, are o putere mare de curatare si este recomandat pentru hainele foarte murdare.

Detergent BIO | Zabe.ro

detergent BIO

3. Detergent lichid pentru rufe albe si colorate

Detergentul lichid pentru rufe albe si colorate poate fi folosit chiar si la temperaturi scazute, indepartand rapid petele. Pentru un alb natural si impecabil se recomanda curatarea inainte cu detergenti speciali pentru pete, urmand ca hainele sa fie spalate la masina.

Close Comments

Comments are closed.