Destinatii de vis pentru iubitorii de natura

Cei care sunt in cautare de relaxare si evadarea departe de efervescenta urbana, trebuie sa mizeze fara doar si poate pe o vacanta in plina natura. Aceasta este o ocazie ideala de a descoperi peisaje magnifice, in afara drumurilor batatorite, si de a admira o fauna si o flora extrem de bogate.

Insulele Azore

Insulele Azore sunt un adevarat paradis pentru iubitorii de natura. Format din 9 insule, acest arhipelag vulcanic va seduce prin calmul sau si prin diversitatea peisajelor sale, de la campii verzi la lagune albastre si munti cetosi. Toate acestea in mijlocul Oceanului Atlantic! Insulele Azore ii atrag si pe pasionatii de drumetii. Stanci impunatoare, varfuri stancoase, cascade, caldari, plaje cu nisip negru: aceste atractii naturale se descopera cel mai bine pe jos.

Costa Rica

Costa Rica este destinatia naturala suprema. Numai aceasta mica tara reprezinta aproape 6,5% din biodiversitatea mondiala! Un adevarat paradis de pace in inima Americii Centrale, Costa Rica este locul ideal pentru experiente frumoase: bai in izvoare termale, retrageri de yoga, drumetii la vulcanul Arenal, observarea animalelor (maimute, quetzali, lenesi, broaste testoase…).

Intre jungla luxurianta, vulcani si plaje paradisiace, Costa Rica ofera un spectacol permanent al naturii.

Islanda

Cei care la peisaje extraordinare si la descoperirea naturii in starea ei salbatica trebuie sa mearga in Islanda! Fiorduri uluitoare, gheizere in eruptie, aurore boreale, cascade maiestuoase, izvoare termale si deserturi de cenusa… Acest taram de foc si gheata va uimi si va oferi o lectie fabuloasa de geologie. Este terenul de aventura ideal pentru o excursie cu masina, dar si pentru drumetii. Pe aceasta insula vulcanica, natura ofera un spectacol permanent.

Australia

Dincolo de marile orase, precum Sydney sau Melbourne, Australia este plina de locuri naturale, mai ales in bush, aceste vaste tinuturi salbatice populate de aborigeni. De la obiective obligatorii, precum Uluru Rock, Kadaku Park sau scufundarile in inima Marii Bariere de Corali, pana la locuri mai neobisnuite, cum ar fi Lacul Hillier, Muntii Blues sau Padurea tropicala Daintree, aceasta tara va rezerva surprize deosebite.

Nu trebuie sa se rateze Insula Cangurului, un mic colt de paradis australian, unde se pot observa animale in salbaticie. Cangurii, wallabies, oposumi, koala, pinguini si balene, trebuie sa se descopere aceasta insula salbatica.

Close Comments

Comments are closed.