De ce sa iti vinzi biblioteca unui anticariat care cumpara carti?

Intr-un anticariat care cumpara carti persoanele care au biblioteci mari de care nu mai au nevoie, dar si cei care au cateva carti de care vor sa scape, vor gasi cea mai buna solutie. Toate volumele pe care aceste persoane le detin pot fi valorificate la un pret avantajos.

Specialistii de la Anticariat-carti.com cumpara carti din toate domeniile pe care le verifica minutios si le vand prin intermediul magazinului online persoanelor interesate.

Un anticariat care cumpara carti achizitioneaza chiar si volume desperecheate

Anunturile de tipul cumpar carti in regim anticariat se refera la toate tipurile de carti indiferent de starea in care se prezinta acestea. Avand in vedere acest aspect, este lesne de inteles de ce foarte multe persoane care au mostenit biblioteci intregi de la rude sau de la parinti, in care volumele nu sunt in colectii complete, aleg sa le vanda unui anticariat. Toate volumele care se prezinta in stare buna pot fi vandute rapid anticariatelor.

Cartile sunt evaluate de specialisti

In momentul in care un anticariat este solicitat pentru a verifica si cumpara anumite carti, pe teren sunt trimisi specialisti care vor verifica volumele cumparate si vor oferi un pret corect pe toate. Astfel, persoanele care au carti de vanzare nu mai trebuie sa piarda timpul pentru a astepta ca un cumparator sa ii sune cand pun cartile pe site-urile de comert online si nici nu vor ramane foarte mult cu cartile pana se va gasi un cumparator, deoarece ele vor pleca toate odata.

Economie de timp si combustibil

Cei care au carti pe care nu si le mai doresc aleg sa le duca la depozitele de reciclare sau la groapa de gunoi utilizand propria masina. Cu siguranta pentru bibliotecile mari vor fi facute mai multe drumuri pentru a le duce pe toate de unde rezulta faptul ca se va consuma timp si combustibil. In loc ca proprietarul sa castige, va avea doar de pierdut in urma unei astfel de decizii, ceea ce nu este de dorit.

Cumpar carti in regim anticariat | anticariat care cumpara carti | Anticariat-carti.com

anticariat care cumpara carti

Apeland la un anticariat toate aceste probleme dispar pentru ca anticariatele sunt dornice sa cumpere cele mai bune carti si sa le vanda mai departe, de unde rezulta faptul ca cei care vand cartile vor primi sume importante pentru ele atunci cand cartile sunt foarte bune. Cei care detin astfel de carti trebuie doar sa sune la numarul de pe site-ul de mai sus si sa stabileasca o intalnire cu un specialist din echipa anticariatului.

Close Comments

Comments are closed.