De ce să alegi un cămin de bătrâni?

Ultimii ani din viața unui om, de cele mai multe ori sunt din nefericire înțesați cu probleme, boli și dureri. Chiar dacă ne-ar face plăcere să nu privim lucrurile astfel, realitatea ne contrazice. Este dureros să îți vezi părinții sau bunicii ajunși la o stare de neputință din cauza vârstei sau bolii și mai ales să nu poți să le oferi din lipsa timpului toata atenția și îngrijirea de care au nevoie.

Tratamentul și repaosul la domiciliu sunt o soluție acceptabilă, însă ar fi nevoie de un membru al familiei dispus să fie permanent în preajma bunicului, pentru a-i putea oferi medicația la timp și pentru a îi putea oferi ajutor în hrănire, igienă, deplasare etc.

Vizitele la spital, analize, recuperări sunt de asemenea foarte dese la această vârstă iar cheltuielile financiare, pe măsură.

Ideal ar fi ca o persoană în vârstă sau cu o stare de sănătate precară să poată fi îngrijită 24 de ore din 24, hrănită corespunzător, cu analizele medicale la zi și cu un medic prin preajmă. Lucrul acesta se poate întâmpla doar la un centru de ingrijire pentru batrani, iar dacă îl alegi cu atenție îi vei face seniorului tău plăcută ultima parte din viață.

Studiind oferta de cămine pentru bătrâni din București, am descoperit complexul Cămin pentru bunici, care dispune de două locații liniștite, unde se pot caza temporar sau pe perioadă nedeterminată, persoane în vârstă sau persoane de toate vârstele care suferă de probleme fizice și psihice, inclusiv de boala Alzheimer.

Aici rezidenții au la dispoziție medici specialiști, personal specializat în acordarea îngrijirii speciale de care au nevoie, mese regulate și hrănitoare, servicii terapeutice, activități recreative și de socializare, camere spațioase cu mobilier adecvat și toate dotările și igienă ireproșabilă.

Căminul primește și rezidenți temporar, sprijinindu-i pentru recuperarea de care au nevoie și aceasta desfășurându-se în mod cert mult mai rapid și ușor decât într-un spital.

Îi găsești în zona Pipera (Jolie Ville), într-un dintre cele mai liniștite zone ale municipiului București. Pot fi contactați online  pentru toate detaliile legate de prețuri și servicii pe site-ul camin-pentru-bunici.ro.

Show Comments

Comments are closed.