Cum se vede padurea de deasupra brazilor?

Noua tehnologie de filmari aeriene ne ofera posibilitatea sa ne raspundem la o intrebare care ne-a bantuit intreaga copilarie. Cum se vede de sus lumea noastra? Cum ne vede o pasare? Cum e sa fii o pasare in vazduh si ce inseamna capacitatea de zooming a unui vultur?

Filmari aeriene

La toate aceste intrebari si multe altele avem acum raspunsurile cu ajutorul dronelor. Fie ca este vorba de o drona care are o camera incorporata, fie ca este vorba de o drona la care putem adauga o camera usoara, maiestria cu care aceasta se ridica in vazduh si claritatea pozelor si filmarilor facute aceasta inca reprezinta o surpriza foarte placuta pentru multi dintre noi.

De cate ori nu am petrecut minute in sir incercand sa asezam si reasezam un grup mare pentru a putea fi prins tot intr-o poza? De cate ori nu s-au cocotat fotografii pe diferite garduri, scari sau copaci pentru a putea surprinde un cadru de la inaltime? Acum datorita dronelor si sistemelor lor de ghidaj putem sa ne fotografiem din cel mai bun unghi posibil.

Avem un eveniment pe care dorim sa il suprindem de sus? Poate o adunare de multi oameni, poate un grup de animale salbatice sau poate ceva in miscare? Cu ajutorul dronelor putem lua cea mai buna fotografie aeriana. Atunci cand lucrurile sunt in miscare este destul de greu sa poti sa stabilizezi camera suficient de bine incat sa poti sa te deplasezi cu acel obiect sau grup si sa surprinzi exact cadrul pe care ti-l doresti. De exemplu, in cadrul unui eveniment sportiv, cum ar fi un maraton, este greu pentru un fotograf sa suprinda exact dimensiunea evenimentului de pe pamant. Dar o drona ridicata, care datorita stabilizatorului din dotare poate lua cele mai bune cadre ale grupului de concurenti.

Daca organizati un eveniment si doriti sa aveti imagini de la acel eveniment si din aer, daca doriti sa va vedeti evenimentul si din alta perspectiva sau daca doriti o filmare a evenimentului din aer, atunci puteti apela cu incredere la serviciile aeroview.ro . Specialistii nostri se vor asigura ca va vor pune la dispozitie cele mai bune cadre pentru evenimentul dumneavoastra.

Close Comments

Comments are closed.