Cum sa porti sandale cu toc fara sa simti niciun disconfort la nivelul picioarelor?

Purtarea incaltamintei elegante, asa cum sunt sandalele cu toc, este dificila dintr-un singur punct de vedere: provoaca dureri picioarelor dupa purtari indelungate. Sandalele purtate in cadrul evenimentelor speciale trebuie sa aiba un nivel ridicat de confort, astfel incat purtarea lor sa nu reprezinte un chin.

Femeile care vor sa poarte sandale cu toc pentru diverse evenimente sau chiar pentru activitatile de zi cu zi, trebuie sa ia in considerare sfaturile care le pot ajuta sa nu mai simta nicio durere sau disconfort.

4 sfaturi de a reduce nivelul de durere provocat de sandalele cu toc

  • Optarea pentru tocuri groase

Tocurile groase ofera un grad mai ridicat de stabilitate pe toata durata purtarii pantofilor de dama, fie ca este indelungata sau scurta. De asemenea, odata cu obtinerea unui nivel mai mare de stabilitate, nivelul de durere resimtit scade considerabil.

Pantofi de dama | Sandale cu toc | LaFeteCochete.ro

sandale cu toc

  • Aplicarea cremei de corp la interiorul sandalelor

Crema de corp, aplicata la interiorul sandalelor, are rolul de a inmuia materialul incaltamintei, astfel incat sa fie mai bland la atingere, sa nu mai fie aspru, pentru a nu mai provoca rani sau basici. De asemenea, ajuta si la protejarea materialului in interior. De retinut ca aceasta crema se poate aplica la toate tipurile de incaltaminte, mai putin la cele imblanite.

  • Folosirea vaselinei cosmetice

Femeile care poarta sandale frecvent in timpul verii, se vor confrunta automat si cu senzatia de picioare uscate, lucru care duce, inevitabil, la formarea ranilor. Hidratarea corespunzatoare a pielii va impiedica acest fenomen si va contribui la crearea unei senzatii placute pe toata durata purtarii sandalelor.

  • Folosirea pernutelor din silicon

Pernutele din silicon sunt special create pentru incaltamintea care provoaca rani, fiind amplasate pe talpa sandalei. Acestea nu-i vor permite piciorului sa alunece, fiind potrivite pentru evenimente.

Cele care vor sa isi cumpere perechea potrivita de sandale pentru un eveniment important, pot opta cu incredere pentru LaFeteCochete.ro, un magazin online de incaltaminte care cuprinde o oferta avantajoasa de produse.

Prin urmare, persoanele care se confrunta cu o pereche de incaltaminte inconfortabila, pot aplica unul sau mai multe dintre sfaturile prezentate anterior in articol.

Close Comments

Comments are closed.