Cum sa iti faci singura o geanta stil sacosa?

Daca esti pasionata de lucrurile hand-made, probabil ca deja stii sa iti faci singura o astfel de sacosa, insa pentru acelea sau aceia dintre voi care vor sa execute o astfel de sacosa pentru prima data, am pregatit cateva sfaturi:

  1. Trebuie sa va decideti in primul rand asupra materialului pe care vreti sa il folositi. Este indicat sa folositi un material mai dur, de tip bumbac sau doc, blug sau stofa, iar daca nu aveti un material cumparat, puteti refolosi materialul unei haine pe care nu o mai purtati.
  2. Stabiliti cat de mare doriti sa fie sacosa si taiati doua bucati la fel, la latimea si lungimea dorita.
  3. Acestea se pun apoi fata la fata, adica fetele materialului sa fie una peste cealalta, si se coase cele trei margini ce reprezinta laturile si fundul sacosei. Acest pas poate fi executat la masina, de catre aceia dintre voi care detin si se pricep sa faca acest lucru, dar si de mana.
  4. La final trebuie sa taiati doua bucati late de 5 centimetri si lungi atat cat veti dori sa fie manerele sacosei. Pe acestea le veti pozitiona la 5 centimetri in stanga si dreapta centrului sacosei, pe latime, la gura de deschidere a sacosei.

Daca vi se pare totusi ca ar fi o operatie complicata, atunci puteti sa intrati pe site-ul handmade4u.ro de unde va puteti achizitiona genti handmade, dar si alte accesorii handmade. In urma acestei achizitii veti putea sa observati mai usor procedura in care a fost executata si apoi veti putea incerca sa reluati pasii de mai sus.

Show Comments

Comments are closed.