Cum sa iti faci camera de hotel mai confortabila

Majoritatea camerelor de hotel sunt destul de confortabile, insa sa dormi intr-un hotel nu e la fel de comod ca in propriul pat. Insa puteti sa va simtiti ca acasa daca va aduceti cu voi cateva lucruri care sa va aca sederea mai frumoasa.

Perne si asternuturi

Cateva hoteluri iti ofera optiunea de a face check-in-ul online. In timp ce treci prin intreaga procedura, ti se da sansa sa selectezi camera in care stai. Daca nu ai aceasta optiune, poti cotacta hotelul inainte de a ajunge sa ii intrebi ce camere au la dispozitie. In general, camerele de la etajele superioare tind sa fie mai linistite, iar cele de langa lifturi si tonomate sunt mai galagioase.

Adu-ti propriile perne si asternuturi. Daca vrei sa ai un somn nemaipomenit, aceasta este solutia. Chiar daca asternuturile din hotel sunt curate, ele pot fi din materiale pe care nu prea le suporti. De asemenea, majoritatea pernelor din camerele de hotel sunt mari, deci daca preferi una mai mic, iti poti aduce de acasa. Daca ai o alergie la anumite componente din detergenti, te sfatuim sa faci acest lucru de fiecare data cand dormi in alta parte.

In cazul in care calatoresti cu un copil si ai nevoie de un pat suplimentar in camera, te sfatuim sa iti iei o saltea gonflabila de acasa. Acestea sunt mici si au o pompa electrica ce le umfla imediat, deci nu iti va fi foarte greu sa pregatesti locul. Este mult mai comod decat patul suplimentar oferit de majoritatea hotelurilor.

Nimic nu face o camera de hotel mai confortabila decat micile lucruri pe care le aduci cu tine. Pune-ti in bagaj o pereche de papuci comozi si propriile produse de ingrijire personala.Desi cam toate hotelurile iti ofera produse, cu siguranta ale tale sunt mai potrivite si mai de calitate.

Majoritatea camerelor de hotel au sufuciente prize, insa se intampla sa gasesti si locuri in care ai o singura priza intr-un loc destul de inaccesibil. Din aceasta cauza, te sfatuim sa ai la tine un mic prelungitor, pe care sa il folosesti mai usor pentru a-ti incarca telefonul, tableta, laptopul sau orice altceva.

 

Show Comments

Comments are closed.